Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 23 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim?
Çözüm A A Avalanche28 23 Haziran 2024 Joelmillerrr dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin sorunsuz çalışır.
Joelmillerrr dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin sorunsuz çalışır.
A Avalanche28 Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 673 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Joelmillerrr dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin sorunsuz çalışır. Artı 0 Eksi Çözüm
Joelmillerrr dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayabilirsin sorunsuz çalışır.
SlayerTurtle Centipat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 514 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Joelmillerrr dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer PS5 Digital Edition değilse çalışır. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Joelmillerrr dedi: Merhaba arkadaşlar. Elimde birkaç tane kutulu PS4 oyunu var ancak yakında PS5 almak istiyorum. Acaba bu PS4 oyunlarını PS5'te oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer PS5 Digital Edition değilse çalışır.
KS KS Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 23 Haziran 2024 #4 SlayerTurtle dedi: Eğer PS5 digital Edition değilse çalışır. Genişletmek için tıkla... Hayır digital Edition almayacağım. SlayerTurtle dedi: Eğer PS5 digital Edition değilse çalışır. Genişletmek için tıkla... Peki PS3 oyunlari çalışır mı? Artı 0 Eksi
SlayerTurtle dedi: Eğer PS5 digital Edition değilse çalışır. Genişletmek için tıkla... Hayır digital Edition almayacağım. SlayerTurtle dedi: Eğer PS5 digital Edition değilse çalışır. Genişletmek için tıkla... Peki PS3 oyunlari çalışır mı?
KayaTuzu Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 Joelmillerrr dedi: Hayır digital Edition almayacağım. Peki PS3 oyunlari çalışır mı? Genişletmek için tıkla... PS3 oyunları çalışmaz agam. Birçok yabancı kanalın videosu var bunun üzerine. İngilizce ama yardımcı olur herhalde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane daha: PS5 Challenge Son düzenleme: 23 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Joelmillerrr dedi: Hayır digital Edition almayacağım. Peki PS3 oyunlari çalışır mı? Genişletmek için tıkla... PS3 oyunları çalışmaz agam. Birçok yabancı kanalın videosu var bunun üzerine. İngilizce ama yardımcı olur herhalde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane daha: PS5 Challenge
KS KS Joelmillerrr Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 23 Haziran 2024 #6 KayaTuzu dedi: PS3 oyunları çalışmaz agam. Birçok yabancı kanalın videosu var bunun üzerine. İngilizce ama yardımcı olur herhalde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane daha: PS5 Challenge Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
KayaTuzu dedi: PS3 oyunları çalışmaz agam. Birçok yabancı kanalın videosu var bunun üzerine. İngilizce ama yardımcı olur herhalde: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane daha: PS5 Challenge Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
KayaTuzu Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #7 Joelmillerrr dedi: Teşekkürler dostum. Genişletmek için tıkla... İşimiz Artı 0 Eksi
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.355 Çözümler 5 23 Haziran 2024 #8 Çalışıyor, PS5'in PS4 oyunlarına geriye uyumluluğu var. Artı 0 Eksi