PlayStation 4 oyunları satılmalı mı?

Mc_Tuto

Centipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba, umarım iyisinizdir. İyi sosyaller diliyorum.

PS 4 Pro satılmalı mı? konumda PlayStation 4 Pro'mu 2 kolu ile birlikte satmaya karar verdim. Lakin oyunlarla beraber satmak istemiyorum, oyunları ayrı satmak istiyorum.

Şu an da CD'li olarak 6 tane oyunum var. Oyunlar:
  • Pes 2021.
  • Pes 2020.
  • TLOU Remastered.
  • TLOU part 2
  • RDR 2
  • F1 2021.

Arkadaşlar diğer oyunları bilmiyorum ama eFootbal artık oyunlarını seri şeklinde çıkarmayacağı için PES 21 ve PES 20'nin fiyatları uçmuş durumda. Piyasasıni görmüşsünüzdür, PES 21 3K PES 20 1k civari.

Her neyse, şimdi size soracağım soru, her gün Türkiye de gelen zamlardan sonra bu oyunları şimdi hemen satmalı mıyım yoksa ileridemi satayım, fiyatlar yükselir mi? Aklımda ki başka bir soru da artık PS 5 Pro çıkacak ondan sonra PS 6 dönemine geçiyoruz, bu oyunların fiyatı iyice mi düşer?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Pes oyunlarının fiyatları özellikle 21 halihazırda uçmuş durumda daha öyle aman aman yükselmez. Diğer oyunlar içinde fiyatların PES 21 gibi olması en azından şu anlık mümkün durmuyor. Kısaca cevap verecek olursam eğer oynamayacaksanız şu an satılabilir.

PS6 çıkınca zaten bunlar koleksiyonluk CD olarak geçmeyecek mi hocam? Ben her türlü uzun vadede daha da fiyatının artacagını dusunuyorum, yanılıyorda olabılırım farklı bır bakıs açısı.

PS6 çıkınca zaten bunlar koleksiyonluk CD olarak geçmeyecek mi hocam? Ben her türlü uzun vadede daha da fiyatının artacagını dusunuyorum, yanılıyorda olabılırım farklı bır bakıs acısı.

TLOU ve RDR2 için bu dediğin geçerli olabilir. Lakin pes ve F1 için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama net cevap alamadım. Şimdi satayım mı yoksa koleksiyona bırakıp fiyatlar yükseldiğindemi satayım? Ve hangi oyunu satayım ya da satmayayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı