PlayStation 4 performansı 2024 yılında yeterli mi?

Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Merhaba, bilenler bilir eskiden bir PS4'üm vardı ama donanımsal bir problemden ötürü yanmıştı. Ama konsoldan memnundum. Ancak yıl 2021'di, o dönem de performansı fena değildi. Şu anda taşınabilir bir cihaz almak istiyorum. Yani masaüstü sistemini çok fazla taşıyamıyorum. Şu anda da sürekli şehirler arasında kısa sürelerde git gel yapıyorum. 2. el olarak alınır mı bu konsol? Yeni oyunlarda performansı nasıldır? FPS değerleri çok mu düşük olur?

Ne beklediginize bağlı ama PC gibi taşınabilir istiyorsanız Series S derim ama PC sisteminde de hafiften uzaklaşip farklı bir hava isterseniz PS4 derim. Yakın zamanda Ghost of Tsushima oynadım hiç kasma donma yaşamadım.

Şu an bakiyorum Series S 16k yazıyor. PS4 sıfırı zor bulursun ikinci el temiz de 7 civarına alabilirsin. Series S'e 16 k verene kadar 15-17 k arasina PS5 bulabilirsin.

Şu an bakiyorum Series S 16k yazıyor. PS4 sıfırı zor bulursun ikinci el temiz de 7 civarına alabilirsin. Series S'e 16 k verene kadar 15-17 k arasina PS5 bulabilirsin.
İkinci el alacağım hocam. Sıfır aramıyorum. Series S ne durumda 2. el olarak?

Grafik açısından nasıl olur? Bilgisayar kadar iyi olur mu?

Series S alırsanız GTA 6 sadece Series S, Series X ve PS5'e çıkacak PS4'e çıkmaz yani PS'ye özel oyunlar oynamak istemiyorsanız Xbox Series S alın rahat takılın çoğu özel oyunda PC'ye çıkıyor pek bir mantığıda kalmadı sayılır tercih tamamen size kalmıştır.

GTA 6 PC'ye de çıkacaktır illaki. Ama benim ekran kartı bu oyunun altından kalkabilir mi şüpheliyim. Eğer oynatırsa Xbox Series S almanın çok da bir esprisi kalmıyor. Ama Xbox Series S bilgisayarımdan daha uzun ömürlü olacaksa konsol almak mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…