PlayStation 4 performansı 2024 yılında yeterli mi?

Acaba Xbox Series S'in GTA 6 performansı nasıl olacak? Sizin tahminlerinize göre nasıl olur? Stabil 30 veya 60 FPS oynatır mı?

@Max Caulfield hayır. PS5 bile beğenmedim bence PS5 Pro falan beklenmeli alınacaksa. Uygun fiyatlı çözümlerde çok iş yok bence.
Performans olarak çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorsunuz yani Xbox Series S'in. Ama konsol olarak fiyatı çok uygun. Grafik ve performans olarak PC'ye göre geride kalıyormuş, bu durum biraz sıkıntı sanki. Oyun fiyatları ne durumda bu konsolda?

Son düzenleme:

Ona bakılırsa PS5'te de kutuda 8K yazıyor ama olan oyun var mı kardeşim. Hangi oyun 4K 120FPS çalışıyor günümüz konsollarında. Adamanın ekran kartı orta üst hatta ülkemiz için üst seviye bir kart, PS3 kalitesi dediğim şey sadece bir benzetme.

Series S ile PS5 hemen hemen aynı fiyatta.

Performans olarak bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum ve taşınabilir bir şey istiyorsan en uygun konsol. PS5 Slim de taşınabilir, ama Series S çok daha hafif ve ufak. Ben evde gezdiriyorum benim Slim'i mesela ama çantada gezdirilecek kadar kompakt da değil.

Performans olarak şöyle düşün görüntü alacağın TV ya da monitör 1080P'lerde ise yeterli. Ama Series S ile beraber 4K görüntü almayı hedefliyorsan sana gitmeyecektir, ki zaten senin amacın seyahatlerinde seni götürecek uzun ömürlü bir konsol. Series S'in mantığı daha düşük çözünürlükte akıcı bir şekilde oyun oynatması ve ufak olmasından dolayı taşınabilir olması.

Bence sen bir YouTube'dan oynamayı düşündüğün oyunların performans sonuçlarına bak, seni şaşırtacağını düşünüyorum. Elden Ring'i vesaire 60FPS oynuyorsun. GTA 6 çıktığında bence oynatacak bu konsol, ama kesinlikle ama kesinlikle 30 FPS olacak. Ayrıca da muhtemelen görüntü kalitesi daha zayıf olacak, ama oynatacak.

En son oyun fiyatları konusunda da Xbox tarafı PlayStation tarafına göre çok daha önde. Game Pass ile Plus'ı karşılaştırdığında exlusive oyunlardan kaynaklı ben çok geri görmüyorum Plus'ı. Ama mağazanın fiyatlandırmaları Xbox tarafında inanılmaz iyi, oyunlar çok daha uygun ve TL üzerinden. Game Pass ile de yeni çıkacak oyunları ilk günden oynayabileceksin. Bence ikinci el 8.500-9.000'li liralara bir Series S alıp keyfine bak sana en uygun konsol bu şu durumda. Hiç sana gitmezse de benzer fiyata ikinci elden geri satarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…