PlayStation 4 Pro 1 TB alınır mı?

Kanka adam fotoğrafları atmış ikisi de yapmış bunu zaten dolandırılsam bile mahkemede görüşülür yani.

İçi boş sorunsuz diye satılan PS4 gördüm bu piyasa da çok dikkat et kardeşim.

İki orjinal kollu glacier white 1 tb ps4 pro 4k kaç lira eder? Cihaz Avustralya'dan gelmişti.

3100 fena fiyat degil ancak sorunlu olmadığına kesin bakın benim gördüğüm 2. elleri en düşük 5000-5500 TL civarındaydı bunun yerine ithalatçı garantili Xbox Series S almak daha mantıklı olur ancak 3100 TL ise dediğim gibi alınır.

Ben 0 Xbox Series S almak istiyordum annemler hayır dedi ikinci elde çok pahalı PlayStation 4 çok severim o yüzden alacağım.

Ben 0 Xbox Series S almak istiyordum annemler hayır dedi ikinci elde çok pahalı PlayStation 4 çok severim o yüzden alacağım.

PlayStation'da güzel bir tercih özellikle konsol özel oyunları mükemmel Xbox hala bu konuda geride umarım alırsın iyi oyunlar

PlayStation'da güzel bir tercih özellikle konsol özel oyunları mükemmel Xbox hala bu konuda geride umarım alırsın iyi oyunlar

Teşekkür ederim bu arada ben PlayStation 4'ümde Game Pass'imi ya da EA Play'imi kullanmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bir bilgin var mıdır?

Teşekkür ederim bu arada ben PlayStation 4'ümde Game Pass'imi ya da EA Play'imi kullanmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bir bilgin var mıdır?

PlayStation'da Game Pass kullanamazsın xboxa özel EA Play hakkında bir bilgim yok ancak geçen ay PlayStation kendi Game Pass benzeri sistemi PlayStation Plus'ı çıkardı içinde çok güzel oyunlar en ufak örnek RDR2 ve God of War.

Onu biliyorum fakat 460 lira çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…