Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Ekim 2023 #11 RobloxOynayan31 dedi: İkside ayni performans verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynı nesil oldukları için aynı fps veriyorlar.
RobloxOynayan31 dedi: İkside ayni performans verir mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynı nesil oldukları için aynı fps veriyorlar.
RobloxOynayan31 Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #12 Dexter_ Morgan dedi: Evet aynı nesil oldukları için aynı FPS veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama hocam Microsoft Xbox One X İkinci el 9K başlıyor.
Dexter_ Morgan dedi: Evet aynı nesil oldukları için aynı FPS veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Ama hocam Microsoft Xbox One X İkinci el 9K başlıyor.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Ekim 2023 #13 RobloxOynayan31 dedi: Ama hocam Microsoft Xbox One X İkinci el 9K başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz varsa ps4 pro alın zaten ps4'ün fiyatı xbox'tan pahalı çünkü özel oyunları daha iyi ve daha çok özel oyunu var.
RobloxOynayan31 dedi: Ama hocam Microsoft Xbox One X İkinci el 9K başlıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçeniz varsa ps4 pro alın zaten ps4'ün fiyatı xbox'tan pahalı çünkü özel oyunları daha iyi ve daha çok özel oyunu var.
RobloxOynayan31 Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #14 Dexter_ Morgan dedi: Hocam bütçeniz varsa PS4 Pro alın zaten PS4'ün fiyatı Xbox'tan pahalı çünkü özel oyunları daha iyi ve daha çok özel oyunu var. Genişletmek için tıkla... Hocam 5Kden başlıyormuş 7K değil.
Dexter_ Morgan dedi: Hocam bütçeniz varsa PS4 Pro alın zaten PS4'ün fiyatı Xbox'tan pahalı çünkü özel oyunları daha iyi ve daha çok özel oyunu var. Genişletmek için tıkla... Hocam 5Kden başlıyormuş 7K değil.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Ekim 2023 #15 RobloxOynayan31 dedi: Hocam 5Kden başlıyormuş 7K değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben dediğimi dedim artık siz karar vereceksiniz yerinizde olsam ps4 pro alırdım özel oyunları daha iyi ve daha fazla.
RobloxOynayan31 dedi: Hocam 5Kden başlıyormuş 7K değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ben dediğimi dedim artık siz karar vereceksiniz yerinizde olsam ps4 pro alırdım özel oyunları daha iyi ve daha fazla.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 16 Ekim 2023 #16 RobloxOynayan31 dedi: İkside ayni performans verir mi? Genişletmek için tıkla... Performans olarak aşağı yukarı aynı, her oyunda olmasa da bazı oyunlar Xbox One X'te daha iyi gözükebiliyor. Örnek; Rdr 2.
RobloxOynayan31 dedi: İkside ayni performans verir mi? Genişletmek için tıkla... Performans olarak aşağı yukarı aynı, her oyunda olmasa da bazı oyunlar Xbox One X'te daha iyi gözükebiliyor. Örnek; Rdr 2.