Playstation 4 Pro alınır mı?

Bilgisayarım güçlü olmadığından bir PS4 Pro almak istiyorum. Öğrenciyim. Eğer alırsam çok uzun süre kullanmak istiyorum. PS 5 çıksa bile kullanmak istiyorum. Merak ettiğim bir sürü oyun var ve bunlar yeni nesil oyunlar. Playstation fiyatlarının inanılmaz zamlandığının farkındayım. Şu an PS 4 Pro almak mantıklı mı? Mantıklıysa 0 mı 2. el mi? 0 sa indirimlerde kaç TL'ye düşer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar düşmez, beklersen daha pahalıya patlar. Sıfır almanı öneririm.

Yalnız oyunların fiyatları uçtu gidiyor. 209 TL olan Just Cause 4 bile 469 TL oldu.

PS3 2006 çıkışlı. Şuan 13. Yılını dolduracak. O yıl alanı baya götürdü. PS4 Pro ise 2016 çıkışlı. Ama sanki bana bu nesil baya kısa sürdü gibi geliyor. Ben olsam ciddi manada uzun gitmesini istiyorsanız 2. El oyunlu bir Xbox One X alın.

Bu devirde oyun oynamak istiyorsan.
Sana Game Pass, Origin Access gibi sistemleri destekleyen PC ya da Xbox yönelmeni öneririm.
Sony zaten Konsolu ucuz satıyor. Sattığı hizmet ve oyunlar üzerinden kar etmeye çalışıyor.
Ülkemizin parası Döviz karşısında değer kaybettiğinden oyunlar diğer platformlara göre daha pahalı oluyor.

Bu soruya PS1-2-3-4 sahibi ve aktif PS4 kullanıcısı olarak hep aynı cevabı veriyorum. Alacağınız 2. el standart bir PlayStation 4 size yeterli deneyimi sunacaktır ve Pro eksikliğini hissettirmeyecektir. Benim tavsiyem 2. el uygun fiyatlı temiz bir PS4 bulmanız ve PSN kardeşliği yapmanız.

Ne yalan söyleyeyim, baya ucuzmuş PS4 Pro. 4K oynatan bir PC nereden baksan 7.000 TL patlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…