SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Selam, PlayStation 4'u monitora bağlayinca ekran gelmiyor. 2 sn gelip gidiyor PS3'te ayni sorun olmamisti. Nasıl duzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Selam, PlayStation 4'u monitora bağlayinca ekran gelmiyor. 2 sn gelip gidiyor PS3'te ayni sorun olmamisti. Nasıl duzeltirim?
eppaenmodelo Picopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 SeidEhmedovv dedi: Selam, PlayStation 4'u monitora bağlayinca ekran gelmiyor. 2 sn gelip gidiyor PS3'te ayni sorun olmamisti. Nasıl duzeltirim? Genişletmek için tıkla... vga ilemi bağlandı ?
SeidEhmedovv dedi: Selam, PlayStation 4'u monitora bağlayinca ekran gelmiyor. 2 sn gelip gidiyor PS3'te ayni sorun olmamisti. Nasıl duzeltirim? Genişletmek için tıkla... vga ilemi bağlandı ?
SeidEhmedovv Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 eppaenmodelo dedi: vga ilemi bağlandı ? Genişletmek için tıkla... vga to hdmi ile bağladım Yardim edicek yok mu? Son düzenleme: 26 Haziran 2024
eppaenmodelo dedi: vga ilemi bağlandı ? Genişletmek için tıkla... vga to hdmi ile bağladım Yardim edicek yok mu?
eppaenmodelo Picopat Katılım 9 Haziran 2024 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 SeidEhmedovv dedi: vga to hdmi ile bağladım Yardim edicek yok mu? Genişletmek için tıkla... Vga ise çok normal vga ısındığı için kendini kapatıyor buda ekran sinyali kopmasına neden oluyor yardım edebildiysem ne mutlu bana.
SeidEhmedovv dedi: vga to hdmi ile bağladım Yardim edicek yok mu? Genişletmek için tıkla... Vga ise çok normal vga ısındığı için kendini kapatıyor buda ekran sinyali kopmasına neden oluyor yardım edebildiysem ne mutlu bana.