Aynen hocam onlardan.Şöyle birşey mi ?
Bir arkadaşım bu modele benzer almıştı yurt dışından. Ancak konsolları dair şarj edebiliyordu ve stand biraz daha kalındı. Bu model sizin işinizi görür sanıyorum.
Ekleme: Ürün buymuş, aynı zamanda açıklamada kolları şarj edebildiğini de belirtmiş. Ama o yönde kolları şarj etme konusunda tavsiye edilir mi, orası tartışılır.
Teşekkürler hocam çok sağ olun.Kendisine sorduğumda aynı olduğu cevabını iletiyorum:
"Kasayı dikey olarak kullanmak için almıştım ancak soğutma konusunda pek memnun değilim o yüzden kullanmıyorum yani USB falan takılı değil. Kolları da olduğu gibi şarj etmeden koyuyorum USB takılı olmadığı için."
Merhabalar, dikey stant düşünüyorum DualShock'larımı da koymak istiyorum. Nasıl bir stant almalıyım?
Ben yaklaşık PS1'den bu güne kadar hayatımda hiç dik PlayStation kullanmadım Blu-ray'ın hep sorun olacağını düşündüm.
Hocam bende hiç kullanmadım. CD'li oyunum hiç yok. Masada yer olmadığı için anca dik koyunca sığar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.