PlayStation 4 Pro için dikey stant önerisi

fafu99

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, dikey stant düşünüyorum DualShock'larımı da koymak istiyorum. Nasıl bir stant almalıyım?

Şöyle birşey mi ?

Dosya Ekleri

• PS4-Pro-konsol-dikey-stant-so-utma-fan-kontrol-arj-cihaz-Sony-Play-Station-4-i.jpg
    PS4-Pro-konsol-dikey-stant-so-utma-fan-kontrol-arj-cihaz-Sony-Play-Station-4-i.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 90
Şöyle birşey mi ?
Aynen hocam onlardan.
Bir arkadaşım bu modele benzer almıştı yurt dışından. Ancak konsolları dair şarj edebiliyordu ve stand biraz daha kalındı. Bu model sizin işinizi görür sanıyorum.

Ekleme: Ürün buymuş, aynı zamanda açıklamada kolları şarj edebildiğini de belirtmiş. Ama o yönde kolları şarj etme konusunda tavsiye edilir mi, orası tartışılır.

Teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Arkadaşınız memnun mu? Konsol düzgün bir şekilde oturuyor mu? Kolları şarjda tutmayı düşünmüyorum kanımca USB üstünden güç alıyordur USB bağlantısın keserim. Olmuyorsa aşağıda attığım ürünü düşünebilirim.

Kendisine sorduğumda aynı olduğu cevabını iletiyorum:
"Kasayı dikey olarak kullanmak için almıştım ancak soğutma konusunda pek memnun değilim o yüzden kullanmıyorum yani USB falan takılı değil. Kolları da olduğu gibi şarj etmeden koyuyorum USB takılı olmadığı için."

Kendisine sorduğumda aynı olduğu cevabını iletiyorum:
"Kasayı dikey olarak kullanmak için almıştım ancak soğutma konusunda pek memnun değilim o yüzden kullanmıyorum yani USB falan takılı değil. Kolları da olduğu gibi şarj etmeden koyuyorum USB takılı olmadığı için."
Teşekkürler hocam çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı