PlayStation 4 Pro Meta Quest2 ile takas edilmeli mi?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar al sat yapıyorum. Satarkende oynuyorum keyfini cıkarıyorum. 7 bine 4 Pro aldım 8-9 civarına satabilirim bir takas teklifi geldi. Meta Quest 256 GB+1000TL diyor ilk defa kafam karıştı ürün değişik geldi biraz kullanıp sıkılırım belki bilmiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor önerileriniz nedir?

Arkadaşlar al sat yapıyorum. Satarkende oynuyorum keyfini cıkarıyorum. 7 bine 4 Pro aldım 8-9 civarına satabilirim bir takas teklifi geldi. Meta Quest 256 GB+1000TL diyor ilk defa kafam karıştı ürün değişik geldi biraz kullanıp sıkılırım belki bilmiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor önerileriniz nedir?

Firmalar artık VR oyun yapmıyor hocam bunu göz önünde bulundurun.
Alsanız belki Half-Life Alyx falan oynarsınız başkada böyle çığır açan tatmin eden oyun yok bildiğim kadarıyla.

Ps4 prodan sıkılmadıysanız bence yapmayın ama sıkıldıysanız ve yeni deneyim arıyorsanız deneyebilirsiniz al sat yapıyormuşsunuz zaten. Ama zor satılabileceğini düşünüyorum ben.

Sıkıldım birazcık hocam.Satarken zorlanaçağımı düşündüğüm için soğuk bakıyorum hocam ama bi yandanda eğlenceli geliyor zor satılmayaçağına inansam yaparım ama bilmiyorum valla
Ps4 prodan sıkılmadıysanız bence yapmayın ama sıkıldıysanız ve yeni deneyim arıyorsanız deneyebilirsiniz al sat yapıyormuşsunuz zaten. Ama zor satılabileceğini düşünüyorum ben.

Sıkıldım birazcık hocam. Satarken zorlanaçağımı düşündüğüm için soğuk bakıyorum hocam ama bir yandanda eğlenceli geliyor zor satılmayaçağına inansam yaparım ama bilmiyorum vallahi

PS4 Pro'dan sıkılmadıysanız bence yapmayın ama sıkıldıysanız ve yeni deneyim arıyorsanız deneyebilirsiniz al sat yapıyormuşsunuz zaten. Ama zor satılabileceğini düşünüyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı