PlayStation 4 Siyah Ekran Sorunu

eemre9

Hectopat
Daha fazla  
PS4'ümü iki güne kadar sorunsuz bir şekilde monitörde oynuyordum. Fakat dün açtığımda siyah bir ekran karşıma çıktı. Garip olsan ise o esnada HDMI 1 ile HDMI 2 arasında geçiş yapamadım. Yani öyle donup kaldı. Diğer HDMI bölmesine taktığımda da hiçbir şey değişmedi. Kablo da veya HDMI girişlerinde hiçbir sorun yok çünkü PS4'ü televizyona taktığıma ve diğer HDMI bölmesine bilgisayarımı taktığımda hiçbir sorun ile karşılaşmıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörde şuan kullanamıyormusunuz ? Farklı bir cihazda denediniz çalışıyor mu ?

Bendede bu durum oluyor. Bende monitor PC ve PS4 tek monitor 2 HDM girişli bir PC bir PS4 AÇ kapa siyah ekranda kalıyor kendim bulmuşdum yazayim. PS4 sorun yoksa sizin.
Monitör ve PS4 güç kablolarını komple çıkartın elektrik fişinden ve monitör girişinden. Daha sonra monitörün güç açma kapama tuşuna basın 5 saniye kadar aç kapa yapın. Daha sonra elektrik kablosunu fişe ve monitöre takın.Tabi bu arada ps4 takın deneyin.

Aynı monitörde şuan kullanamıyormusunuz ? Farklı bir cihazda denediniz çalışıyor mu ?
Aynı monitörde bilgisayarım iki HDMİ yuvasında da çalışıyor
Yarın deneyeceğim hocam sağolun. İşe yarayıp yaramadığını bildiririm.
Arkadasın önerisi işe yaramadı. Eğer öneriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…