PlayStation 4 Slim alınır mı?

Ellie0

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır almayı düşünüyorum. Fiyatlar biraz uçuk ama 2 sene kullanıp satmayı düşünüyorum sizce 2023 yılında alınır mı? Alsam oyunlardan zevk alır mıyım? Hayatımda hiç konsol sahibi olmadım.

Oynadığın oyunlara bağlı. PlayStation özel oyunları almayacaksan biraz daha fiyat performans olan Xbox Series S daha iyi bir seçim olacaktır.

Seies s artik F/P değil zaten Game Pass olmuş 120 TL eğer PS özel oyunlarini seviyorsaniz aylik 70 TL'ye PS Plus alin. Ama performans olarak Series S daha iyidir.

Bence Xbox SS almak daha mantıklı PS4'lerin ikinci eli bile inanılmaz pahalı bu kadar eski bir ürüne neden bu denli para istenir bilmiyorum Xbox SS en mantıklı seçimdir .

Hiç oyun konsolu alıp oyun oynamadıysanız PS4 almanızı öneririm. Eğer daha önce ps4 alıp exclusive oyunları oynadıysan bir önemi yok xbox series s al. Ama hiç konsolun olmadıysa ps4 al.

Series S dışında hiçbir konsol F/P değildir zaten Series S alirsaniz bu dedğiniz oyunlari oynayamazsiniz.
Ama sürekli PS oyunlari oynayacaksaniz PS4 Slim oneririm.

Last of Us, God of War tarzı oyunlar oynarım diye düşünüyorum. Sanırım en mantıklısı biraz para koyup 2. el sistem almak.

Hiç oyun konsolu alıp oyun oynamadıysanız PS4 almanızı öneririm. Eğer daha önce ps4 alıp exclusive oyunları oynadıysan bir önemi yok xbox series s al. Ama hiç konsolun olmadıysa ps4 al.
Düşünüp karar vereceğim hocam. Teşekkür ederim. İkinci el bi pc veya ps arasında gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…