PlayStation 4 Slim ne kadara satılır?

OkutayBey

Decapat
Merhaba, birkaç ay önce oyun oynamak için PS4 Slim 500GB aldım ancak kullanmaya vaktim olmuyor temiz ve rahat çalışıyor. Yanında 2 tane V2 kol ve 4 tane oyun vereceğim. Sizce fiyatı ne kadar olur? Oyunların hepsi kutulu ve sorunsuzdur:

Red Dead Redemption 2

The Last of Us part 2

XCOM 2

Ghost of Tsushima.

Son düzenleyen: Moderatör:
7.500 TL yazıp 500 TL de ikram ederek 7.000 TL'den aşağı sakın vermeyin.
Çok değil, sadece 5 dakika araştırma yaparak ne kadar saçma sapan ürünlerin ne fiyatlara satıldığı ve alıcı da bulduğunu gördüğünüz de hak verecekseniz.
Oyunlarınız kafa oyunlar ve çift kol harika bir set.
4.000 civarı fiyat verenleri dikkate dahi almayın !

Çok değil, sadece 5 dakika araştırma yaparak ne kadar saçma sapan ürünlerin ne fiyatlara satıldığı ve alıcı da bulduğunu gördüğünüz de hak verecekseniz.
4.000 civarı fiyat verenleri dikkate dahi almayın!

İnternette daha yüksek fiyatlar gördüm ancak onlar fake herhalde.

4.000 civarı fiyat verenleri dikkate dahi almayın!

PS4 Slim'i 7.000 TL'ye satanında alanında kafası yok o fiyata o ürün vicdansızlıktır.

PS4 Slim'i 7.000 TL'ye satanında alanında kafası yok o fiyata o ürün vicdansızlıktır.

Dostum ne alakası var PS 4 Slim internette sıfır olarak 10 11 bin bandında zaten. Bu adamın sadece verdiği oyunların değeri 3000 lira civarı. E zaten alalı birkaç ay olmuş oyun oynamaya zamanı olmadığından eskimemiştir bile. Verdiği 2 kolu saymadım bile. 7000 bandının altında kesinlikle satmamasi gerekir yani 6000 7000 vs.

Arkadaşlarında dediği gibi 7000'den koyabilirsiniz alıcı bulamazsanız yavaş yavaş düşürürsünüz belki size kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı