Çözüldü PlayStation 4 termal macun bakımı sonrası geç algılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Belalikusu

Femtopat
Daha fazla  
Bugün PlayStation'in termal macun ve fan temizliği yaptım. Her şeyi önceden bol bol videolar izleyip form sitelerinde izleyerek, okuyarak yaptım ve en sonunda PlayStation 4'ü topladim. Ancak DualShock4'ün tuşlarına dokununca kol sapıtıyor ve rahatsız ediyor bozmuş olacağından ya da bir kablosunu eksik bagladigimdan şüphe ediyorum. Sorun ne olabilir? Mesela tuşa basıyorum ya algılamıyor geç algılıyor ya da 1,2 saniye basılı kalıyor.

Simdi de kolu algılamıyor ya da geç algılıyor. Az uzaktan bağlanma tuşuna basınca sorun oluyor, Algılamıyor. ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi model bilmiyorum ama bence Bluetooth adaptörünün kablolarını kontrol et. Slim modelde bataryanın orada bir yerde idi anteni.

Şu ekte ki gibi bir parça var PS4 kalın kasada, bu parçanın kablosunu tam taktığımdan ve parçayı yerine tam oturttuğundan emin ol.

Dosya Ekleri

• images (7).jpeg
    13,4 KB · Görüntüleme: 15
Hangi model bilmiyorum ama bence Bluetooth adaptörünün kablolarını kontrol et. Slim modelde bataryanın orada bir yerde idi anteni.

Hocam şimdi PlayStation 4'ü tekrardan dağıttım bu Bluetooth adaptörü nerede söyler misiniz?

Hocam şimdi PlayStation 4'ü tekrardan dağıttım bu Bluetooth adaptörü nerede söyler misiniz?
Hocam fat kasada yerini tam bilmiyorum ama büyük ihtimal disk yerine yakındır diye düşünüyorum. Dissambly videosu izlerseniz bulabilirsiniz.

Çözüm
Hocam fat kasada yerini tam bilmiyorum ama büyük ihtimal disk yerine yakındır diye düşünüyorum. Dissambly videosu izlerseniz bulabilirsiniz.

Yerini buldum simdi kablolarını kontrol ediyorum

Hocam Allah razı olsun sizden bu kablo çıkmış şimdi taktım çok teşekkür ederim iyi günler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…