PlayStation 4 varken Series X mi Series S mi?

SonMelodi

Hectopat
Daha fazla  
Selam herkese,

Elimde PlayStation 4 var gayet keyifli de kullanıyorum ama Game Pass'in oyun kütüphanesi çok geniş olduğundan dolayı bir de Xbox almayı düşünüyorum. Series S 10k bandındayken Series X 20k bandında satılıyor. Arada çok fazla fiyat farkı olduğundan dolayı ve elimde de halihazırda zaten PS4 olduğundan dolayı Series S ve Series X arasında çok kararsızım.

Series S alsam keyif alır mıyım, üzer mi, Diablo 4 vs. gibi oyunları rahat oynatır mı? Yoksa illa X mi almalıyım? Xbox hakkında hiçbir fikrim olmadığımdan böyle soruyorum kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 öneririm. Series S ileride yeterli olmayabilir. X'in ise inanılmaz pahalı fiyatları.

6700XT - 6750XT sistem toplamak daha mantıklı geldi bana.

Hocam bilgisayarım var zaten, sorum bu değildi.

PS5 öneririm. Series S ileride yeterli olmayabilir. X'in ise inanılmaz pahalı fiyatları.

PS4'te oyunları oynayabiliyorum. Gamepass kütüphanesi çok daha cazip geliyor. Ancak evet X'in fiyatı aşırı pahalı.

series s 2.el alın zaten hepsi sıfır gibi

Teşekkürler hocam.

Hocam bilgisayarım var zaten, sorum bu değildi.

PS4'te oyunları oynayabiliyorum. Game Pass kütüphanesi çok daha cazip geliyor. Ancak evet X'in fiyatı aşırı pahalı.

Teşekkürler hocam.

PC varsa, Xbox almayın hocam. Game Pass zaten PC içinde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…