Amaca göre değişir, bana kalırsa PS4 daha mantıklı gibi.LGS hediyesi olarak isteyebilirim. Sizce hangisini isteyebilirim veya başka bir önerininiz var mı?
Neredeyse denk cihazlar, Series S'in avantajlarından birisi yeni olması vs vs, özel oyun istenmiyorsa alınabilir.Series S
Series s.LGS hediyesi olarak isteyebilirim. Sizce hangisini isteyebilirim veya başka bir önerininiz var mı?
Denk cihazlarmıNeredeyse denk cihazlar, Series S'in avantajlarından birisi yeni olması vs vs, özel oyun istenmiyorsa alınabilir.
Jenerasyon farkı var ve FPS/güç farkıda var, ama "neredeyse" yazdım keşke anlasanız. "Denk cihazlarmı? Şakamı yapıyorsunuz.
Fact: İki noktadan sonra kelime büyük harfle başlar.Jenerasyon farkı var ve FPS/güç farkıda var, ama "neredeyse" yazdım keşke anlasanız. ""
Fact: noktalama işaretinden sonra emoji koyulur.![]()
PS4'te oynayacağın oyunları o sistemde zor oynarsın.Benim amacım oyun için kullanmak PC zaten var bende (HP 255 G8 7N4W2AA var ama emin değilim içinde Windows 11 var 8 GB RAM 512 GB SSD AMD Ryzen 5500U işlemci var ne isteyebilirim sizce)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.