PlayStation 4 vs Xbox One S

TheDoctorBW

Hectopat
Daha fazla  
2. el olarak hangisi daha iyi? PlayStation'dan şüphelerim var. God of War için ne zaman internet kafeye gitsem oyun 20FPS gibi çok kasıyor. Ayrıca görüntü kalitesi ve grafikler 2010 yılı gibi. Bu PS4'le mi alakalı? YouTube'daki videolarla alakası yok ve uçak gibi ses çıkarıyor. Alınacaksa hangi PS4 alınmalı? Ayrıca PS4 Plus koleksiyonu nedir? Game Pass gibi mi? İçinde GoW var. Ben direkt indirebiliyor muyum PS Plus alınca? Bir de One S değil mi PS4 gibi goruntu kalitesi? PS4 istememin sebebi GoW, Last of Us gibi oyunlar ama hem oyun fiyatı hem de goruntu kalitesi beni tiksindirdi. Ne yapmalıyım? İkisinin de 2. elini alacağim.

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation, TR desteği konusunda önde. (Oyun vb.)

Xbox ise oyun konusunda önde.

Oyunlara param yeter diyorsan PS4 ama rahatlıkla oyun alamayacaksan Game Pass sayesinde Xbox.

Bu arada PS4 alacaksan eğer merak etme görüntüsü kalitesinde falan bir sıkıntı yok ben bizzat fat kasada oynuyorum RDR2 TLOU2 falan müthiş gözüküyor. Bazı oyunlarda yer yer FPS düşüşü olabiliyor ama çok göze batmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…