PlayStation 4 vs Xbox One S

atakannnn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba iyi bir bilgisayara sahibim ama yazlıkta zaman geçirmelik uygun fiyatlı bir konsola ihtiyacım var oynayacagım oyunlar FIFA23-22 Mortal Kombat11 vesaire sizce bu zamanda hala PS4 alınır mı? Veya Xbox One S mi tercih etmeliyim cok onemli olmasa da PS4 özel oyunları Spider-Man-s. Miles, ragnarok gibi oyunlar biraz ilgimi cekiyor ama dedigim gibi çok da önemli değil.

Fifa ve mortal kombat oynayacaksan ps4 ve xbox one s alınır. Özel oyun seviyorsan ps4 öneririm. Zaten xbox oyunlarını pc'de oynarsın.

Eğer ki PS4'ün özel oyunları ilginizi çekmiyorsa alın bir tane Xbox yanına da Game Pass'i alırsınız, krallar gibi oyunlar oynarsınız hocam. PS4 sadece Exclusive için alınabilir bir konsol onun dışında saydığınız oyunlar için bence Xbox daha mantıklı.

Sony'nin exclusive'lerini oynamak istiyorsan PS 4, güncel oyunlar oynamak istiyorsan Xbox One S. Ya da ikisinde es geçip ikinci elden toplama bir sistemde alabilirsin.

Hocam bence PS4. zaten bilgisayarınız varmış. Xbox'a gerek yok çünkü tüm oyunları zaten bilgisayarda var.

Sony'nin exclusive'lerini oynamak istiyorsan PS 4, güncel oyunlar oynamak istiyorsan Xbox One S. Ya da ikisinde es geçip ikinci elden toplama bir sistemde alabilirsin.
sistemim gayet guclu ve iyi sadece yazlıga goturmelik uygun bir konsol arıyorum gücelden kastınız series s degil xbox one sten bahsediyorum yani ps4 e rakip olarak cikan cihaz

sistemim gayet guclu ve iyi sadece yazlıga goturmelik uygun bir konsol arıyorum gücelden kastınız series s degil xbox one sten bahsediyorum yani ps4 e rakip olarak cikan cihaz
Hocam bence ps4 alın. Bilgisayarınız var zaten ordan xbox oyunlarını oynarsınız. PS4'ten de exc oyunları oynarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…