BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Ilani arkadasim adina aciyorum. Yer Nilufer/Bursa, takas yoktur. Fiyat olarak 8000 TL dusunuyor. Iletisim olarak kendi Discord'umu ekliyorum, ciddi alicilara arkadasimin numarasini verecegim. Discord: berkayz87 Son düzenleme: 11 Haziran 2024
Ilani arkadasim adina aciyorum. Yer Nilufer/Bursa, takas yoktur. Fiyat olarak 8000 TL dusunuyor. Iletisim olarak kendi Discord'umu ekliyorum, ciddi alicilara arkadasimin numarasini verecegim. Discord: berkayz87
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.054 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Alıcı değilim ama alıcı bilmek isteyebilir, Playstation Network hesabıyla beraber mi verecek PS4'ünü?
Alıcı değilim ama alıcı bilmek isteyebilir, Playstation Network hesabıyla beraber mi verecek PS4'ünü?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #3 iKayraOnur dedi: Alıcı değilim ama alıcı bilmek isteyebilir, Playstation Network hesabıyla beraber mi verecek PS4'ünü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, beraberinde Network hesabini da verecek. Mail degistirme yontemiyle verecekmis sanirim oyle bir sey dedi. Guncelleme: Fiyat 8000 TL'ye dustu. Son düzenleme: 11 Haziran 2024
iKayraOnur dedi: Alıcı değilim ama alıcı bilmek isteyebilir, Playstation Network hesabıyla beraber mi verecek PS4'ünü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, beraberinde Network hesabini da verecek. Mail degistirme yontemiyle verecekmis sanirim oyle bir sey dedi. Guncelleme: Fiyat 8000 TL'ye dustu.