BıyıklıAdam Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar ben PS4 de Call of Duty MW2 alacağım ama benim internetin dowload 4.9 upload 0.6 sizce Call of Duty oynayabilir miyim bu internet ile? Lag gibi şeyler olur mu?
Arkadaşlar ben PS4 de Call of Duty MW2 alacağım ama benim internetin dowload 4.9 upload 0.6 sizce Call of Duty oynayabilir miyim bu internet ile? Lag gibi şeyler olur mu?
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 17 Temmuz 2023 #2 Stabil ise ve tek kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız ama bir başkası bağlandığında çok sıkıntı hocam.
Stabil ise ve tek kullanırsanız sıkıntı yaşamazsınız ama bir başkası bağlandığında çok sıkıntı hocam.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 17 Temmuz 2023 #3 Eğer tek kullanıyorsanız bir sıkıntı olmaz.
BıyıklıAdam Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #4 Şimdı inte 2 kişi bağli birde tv kaç ms alir Mertcan39 dedi: Eğer tek kullanıyorsanız bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdı inte 2 kişi bağli birde tv kaç ms alir ve çok stabil değil int vodafone
Şimdı inte 2 kişi bağli birde tv kaç ms alir Mertcan39 dedi: Eğer tek kullanıyorsanız bir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdı inte 2 kişi bağli birde tv kaç ms alir ve çok stabil değil int vodafone
ricohket Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 660 Çözümler 8 Yer Denizli / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 17 Temmuz 2023 #5 BıyıklıAdam dedi: Şimdi internete 2 kişi bağlı bir de TV kaç ms alır ve çok stabil değil internet Vodafone. Genişletmek için tıkla... Şu an karakter hareket ediyorsa şükredin hocam.
BıyıklıAdam dedi: Şimdi internete 2 kişi bağlı bir de TV kaç ms alır ve çok stabil değil internet Vodafone. Genişletmek için tıkla... Şu an karakter hareket ediyorsa şükredin hocam.
BıyıklıAdam Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Temmuz 2023 #6 ricohket dedi: Şu an karakter hareket ediyorsa şükredin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam indirme süresi 20 saat
ricohket dedi: Şu an karakter hareket ediyorsa şükredin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam indirme süresi 20 saat