surfesenn Kilopat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FEN LİSESİ ÖĞRENCİSİ 12 Aralık 2023 #1 Başka Wi-Fi ağı üzerinden PlayStation 4'ümü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Yabancı YouTuber'lar bunun hakkında video çekmiş ama tam anlayamadım.
Başka Wi-Fi ağı üzerinden PlayStation 4'ümü bilgisayarıma bağlamak istiyorum. Yabancı YouTuber'lar bunun hakkında video çekmiş ama tam anlayamadım.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #2 Remote play yapabilirisiniz Wi-Fi üzerinden onun dışında, capture card ile görüntü aktarabilirisiniz PC'ye PC ve Mac'te PlayStation Remote Play'yi kullanma Uzaktan Oynama sayesinde, yüksek hızlı internet bağlantısı olan her yerde bir PC veya Mac'ten PlayStation® konsolunuzu uzaktan kontrol edebilirsiniz. www.playstation.com
Remote play yapabilirisiniz Wi-Fi üzerinden onun dışında, capture card ile görüntü aktarabilirisiniz PC'ye PC ve Mac'te PlayStation Remote Play'yi kullanma Uzaktan Oynama sayesinde, yüksek hızlı internet bağlantısı olan her yerde bir PC veya Mac'ten PlayStation® konsolunuzu uzaktan kontrol edebilirsiniz. www.playstation.com
surfesenn Kilopat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FEN LİSESİ ÖĞRENCİSİ 12 Aralık 2023 #3 Dışardayken bağlanabilmem için ilk sefer aynı Wİ-Fİ'den mi bağlanmam gerekiyor? Çünkü PS4'üm memlekette de.
Dışardayken bağlanabilmem için ilk sefer aynı Wİ-Fİ'den mi bağlanmam gerekiyor? Çünkü PS4'üm memlekette de.
basar55 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 584 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #4 Hocam gerek yok diye biliyorum aynı ağda olmasına. Ama tam bir bilgi bulamadım