muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 20 Haziran 2023 #11 Dediğin gibi sadece YouTube açıksa bu bağlamda sisteme yük olacak pek bir şey yok demektir arada bir bakıma gönderirsen sorun olmaz.
Dediğin gibi sadece YouTube açıksa bu bağlamda sisteme yük olacak pek bir şey yok demektir arada bir bakıma gönderirsen sorun olmaz.
emrebello Decapat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #12 Kriegeral dedi: Haklısınız hocam Artık fan temizliği yapmam gerekiyor zaten ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bulunduğun şehirdeki çarşıya git PlayStation satan adama sor illaki yapacaktır.
Kriegeral dedi: Haklısınız hocam Artık fan temizliği yapmam gerekiyor zaten ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bulunduğun şehirdeki çarşıya git PlayStation satan adama sor illaki yapacaktır.
Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #13 muhammetsc dedi: Dediğin gibi sadece YouTube açıksa bu bağlamda sisteme yük olacak pek bir şey yok demektir arada bir bakıma gönderirsen sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi sadece YouTube açık o da aynı kanalın videolarını tekralayıp duruyor
muhammetsc dedi: Dediğin gibi sadece YouTube açıksa bu bağlamda sisteme yük olacak pek bir şey yok demektir arada bir bakıma gönderirsen sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi sadece YouTube açık o da aynı kanalın videolarını tekralayıp duruyor
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #14 Kriegeral dedi: Haklısınız hocam Artık fan temizliği yapmam gerekiyor zaten ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum artık o kadar zor değil. Ben ayda 1 falan yapıyordum. Hiç zorlanmıyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kriegeral dedi: Haklısınız hocam Artık fan temizliği yapmam gerekiyor zaten ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum artık o kadar zor değil. Ben ayda 1 falan yapıyordum. Hiç zorlanmıyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SlowerWest Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #15 Sorun olur mu bilmiyorum ama tavsiyem kullanmadığınız hiçbir elektronik cihazı prizde veya açık konumda bırakmayın.
Sorun olur mu bilmiyorum ama tavsiyem kullanmadığınız hiçbir elektronik cihazı prizde veya açık konumda bırakmayın.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #16 emrebello dedi: Bulunduğun şehirdeki çarşıya git PlayStation satan adama sor illaki yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Önermem. Saçma sapan şeyler yapabilir sistemde. En iyisi kendiniz yapın.
emrebello dedi: Bulunduğun şehirdeki çarşıya git PlayStation satan adama sor illaki yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Önermem. Saçma sapan şeyler yapabilir sistemde. En iyisi kendiniz yapın.
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 20 Haziran 2023 #17 Fan temizliği için Slim ve Pro kolay yapılıyor. Düz fat kasalarda içini açmak gerek. Onu da sizin yapmanızı önermem.
Fan temizliği için Slim ve Pro kolay yapılıyor. Düz fat kasalarda içini açmak gerek. Onu da sizin yapmanızı önermem.
Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #18 Wrexyz dedi: Fan temizliği için Slim ve Pro kolay yapılıyor. Düz fat kasalarda içini açmak gerek. Onu da sizin yapmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Benimki slim kasa. Nasıl yapabileceğimi yazılı olarak anlatırsanız çok memnun olurum.
Wrexyz dedi: Fan temizliği için Slim ve Pro kolay yapılıyor. Düz fat kasalarda içini açmak gerek. Onu da sizin yapmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Benimki slim kasa. Nasıl yapabileceğimi yazılı olarak anlatırsanız çok memnun olurum.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #19 Cihazı bir an PS5 sanmışım bu arada. Biraz daha zor ancak yine de bir insanın zorlanacağını sanmam. Yavuz_Çetin dedi: Dostum artık o kadar zor değil. Ben ayda 1 falan yapıyordum. Hiç zorlanmıyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Cihazı bir an PS5 sanmışım bu arada. Biraz daha zor ancak yine de bir insanın zorlanacağını sanmam. Yavuz_Çetin dedi: Dostum artık o kadar zor değil. Ben ayda 1 falan yapıyordum. Hiç zorlanmıyordum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #20 Fazla ısınır sadece ve elektrik faturası pahalı gelebilir.