PlayStation 4'ü her gece açık bırakmak

Dediğin gibi sadece YouTube açıksa bu bağlamda sisteme yük olacak pek bir şey yok demektir arada bir bakıma gönderirsen sorun olmaz.

Dediğin gibi sadece YouTube açıksa bu bağlamda sisteme yük olacak pek bir şey yok demektir arada bir bakıma gönderirsen sorun olmaz.
Evet dediğim gibi sadece YouTube açık o da aynı kanalın videolarını tekralayıp duruyor

Haklısınız hocam

Artık fan temizliği yapmam gerekiyor zaten ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Dostum artık o kadar zor değil. Ben ayda 1 falan yapıyordum. Hiç zorlanmıyordum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun olur mu bilmiyorum ama tavsiyem kullanmadığınız hiçbir elektronik cihazı prizde veya açık konumda bırakmayın.

Fan temizliği için Slim ve Pro kolay yapılıyor. Düz fat kasalarda içini açmak gerek. Onu da sizin yapmanızı önermem.

Fan temizliği için Slim ve Pro kolay yapılıyor. Düz fat kasalarda içini açmak gerek. Onu da sizin yapmanızı önermem.
Benimki slim kasa. Nasıl yapabileceğimi yazılı olarak anlatırsanız çok memnun olurum.

Cihazı bir an PS5 sanmışım bu arada. Biraz daha zor ancak yine de bir insanın zorlanacağını sanmam.

Fazla ısınır sadece ve elektrik faturası pahalı gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…