PlayStation 5 18.000 TL'ye alınır mı?

ff.spexx

Decapat
Daha fazla  
PS alacağım sizce hangisini almalıyım?

1 ve 2. fotoğraf CD'li versiyon aralığa kadar TR garantisi varmış 16.500 verir.
3. fotoğraf ise Slim dijital Edition 18.000

Sizce hangisi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250521_001928.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250521_002117.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20250521_002054.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleyen: Moderatör:

Sizce hangisi?
hocam fotograftaki model ps5 fat kasa sürümünü sormak lazım ilk sürümlerde bazı hatalar var ve ps logosu renkli normalde full siyah olmaıs gerekiyordu yani bence birazdaha koyup 2.el temiz ps5 slim alınabilir.

Sizce hangisi?

Hocam sanırım 3. fotoğraftaki sıfır fakat sıfır kutuda bu kadar ucuza nasıl olabiliyor ben onu anlamadım. Eğer 3. fotodakide 2. el ise bence CD yuvası olanı alın.

Hocam fotograftaki model PS5 fat kasa sürümünü sormak lazım ilk sürümlerde bazı hatalar var ve PS logosu renkli normalde full siyah olmaıs gerekiyordu yani bence biraz daha koyup 2.el temiz PS5 Slim alınabilir.

O dekorasyon sticker gibi bir şey. Arkadaş kapağını açıp öyle koymuş ve ilk sürümlerde kronik sorun denilebilecek ya da cihazı kötüleştirecek bir sorun yok diye biliyorum ben. Bana kalırsa CD yuvasına sahip olanı alsın fakat 3. fotoğraftaki ilana sıfır kullanılmamış yazmışlar 18.000 TL'ye nasıl sıfır satabiliyorlar ki?

Sizce hangisi?

Kesinlikle 3. olan hem 0 hem de Slim en günceli.

Ayrıca PlayStation alacaksanız şu ikisini göz önünde bulundurarak alın.
1-) İngilizce bilmeniz şart

2-) oyun fiyatları anlamsız pahalı (PC'den 1000 TL filan daha pahalı çoğu oyun.)

Xbox s alacaktım fakat depolaması yetersiz geldi o yüzden PlayStation'a yöneldim.

Xbox s alacaktım fakat depolaması yetersiz geldi o yüzden PlayStation'a yöneldim.

Aynı fiyatlara Xbox Series X de bulabilirsiniz.

Xbox artısı ucuza oyun bulmak.

Ama İngilizce yoksa konsol önermem.

PlayStation kütüphanesindeki Last of Us, God of War, Uncharted gibi oyunları oynadınız mı?

Aynı fiyatlara Xbox Series X de bulabilirsiniz.

Xbox artısı ucuza oyun bulmak.

Ama İngilizce yoksa konsol önermem.

PlayStation kütüphanesindeki Last of Us, God of War, Uncharted gibi oyunları oynadınız mı?

Xbox X serisi bulamadım 27k civarı hepsi.
Xbox hakkında Steam ile anlaşacak diye sızıntı varmış onun haricinde konsolu zaten TLOU ve diğer hikayeli oyunlar için alıyorum.

Sizce hangisi?

Fat kasa sorunsuzsa Fat'i alabilirsiniz. CD'li sürüm her zaman avantajdır. Yüksek oyun fiyatlarından ve internet hızınız yavaşsa internet derdinden sizi kurtarır. 2. el sat sat veya takas yaparak oyunları çok komik miktarlara getirebilirsiniz. Dijital Slim modelin de fiyatı iyi ancak dediğim gibi PS'ler sorunsuz makineler genelde ve CD'li sürüm olması önemli. 1 oyuna 3K veririm 5-6 oyun oynadığımda 1 PS5 parasını da PS Store'a gömerim bana koymaz derseniz sıfır slim alabilirsiniz.

Hocam bende Xbox s var performansı gayet güzel yeni çıkan çoğu oyunu iyi grafiklerde 30 FPS oynatıyor beni üzmüyor fakat ben aldığım zaman PS5'le arasında 2 kat fiyat farkı vardı şu an aralarındaki makas çok azalmış. Bana kalırsa PS5 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…