PlayStation 5 2 yıl sonra almaya değer mi?

Ben de 2 yıl sonra almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya zaten gerisi önemli mi? Hangi insan PS1 oyunları oynamak için PS5 alır ki? Xbom series x/s alıp da gidip Xbox Classic'teki oyunları oynayan bir kişiyi bile görmedim.

Ben şahsen geri uyumluluk için alacağım çünkü 1. metal Gear Solid oyunundan başliyarak seriyi bitirmek istiyorum. Zevkler ve renkler arkadaşım.

Ben şahsen geri uyumluluk için alacağım çünkü 1. metal Gear Solid oyunundan başliyarak seriyi bitirmek istiyorum. Zevkler ve renkler arkadaşım.

Bak zevkler ve renkler diyorsun, adama Xbox series x/s'in ilk Xbox'a kadar desteği var diyorsun. Kimsenin umurunda değilki bu gereksiz geriye uyumluluk, bir kişinin bile Xbox series x/s ilk Xbox oyunlarını bile destekliyor PS5 sadece PS4 destekliyor deyip Xbox'u övüp PS5'i gömdüğünü görmedim.

İfadeler: WTC
İlk sürümlerini almanı tavsiye etmem. Çünkü Coil Whine sıkıntısı var ve konsollar önümüzde ki yıl yenilenecek. Yenilenen sürümde ram çiplerinde ki aşırı ısınma, coil whine gibi donanımsal sıkıntıların önüne geçilecek. Evet PS5'in iki yıl sonra alınması gayet mantıklı zaten yeni nesil bir konsol olduğu için gücünü çok zorlayacak bir oyun yok piyasada. Exclusiveler falanda birikmeye başlar yavaştan.

İçeride PS3 var hala işimi görüyor. PS5 daha en az 6-7 sene götürür bence.

PlayStation 5, 2 yıl sonra alınır mı konusunu Xbox Vs. PS konusuna çeviriyorsunuz ya helal olsun.

Alınır.
Valla ya, Xbox kullanıcısıyım, Microsoft'un yaptığı hamleleri aşırı beğeniyorum ama böyle boş tartışmalar görmedim.
İnsanların zekası hala her ürünün bir tercih meselesi olduğunu anlayacak kadar gelişemedi ne yazık ki.
Sürekli bir tuttuğu tarafı üstün kılma çabasında insanlar, iki cihazda güzel, iki cihazında kullanıcıya artısı var eksisi var işte kabul etmek zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…