PlayStation 5 alınır mı?

Hocam iyi bir PC alıp DualSense veya Xbox kolu alınırsa(önerilir)neredeyse aynı zevki verir PS ile.

Bana anlamsız geliyor, zaten RTX 3050-3060'lı genel bir laptopu TV'ye bağladığınızda aynı performansı yaşıyorsunuz, üstüne üstlük PS'ın masrafları almakla bitmiyor deli dehşet pahalı oyunlar, kepazelik daniskası fiyatıyla PS Plus, Plus olmadan hiçbir Online oyunu oynayamama vb. ki artık çoğu firma oyunlarını Online'a yaslamaya başladı bu bir gerçek. Bana kalırsa 20K'ya PS5 alınacağına 25-26k bandına gayet güzel bir laptop alınabilir. Zaten artık exclusive oyunlar 2 yıla kalmadan PC platformuna da çıkıyor.

Çok sağlam bir sistemim de var, PS 5'im de var. Hangisi daha çok keyif veriyor dersen PS 5 daha çok keyif veriyor. Uzandığım yerden ayarlarla, onla bunla uğraşmadan dümdüz oyun oynamak bence daha keyifli. Şimdi bir de güzel bir OLED TV aldım. Bilgisayarımı da satışa çıkarttım. İş ve hayat yoğunluğundan bilgisayara oturup vakit geçirecek enerjiyi kendimde bulamıyorum, PS 5 daha konforlu.

Hocam PC'de de oyunlar pahalı? Ama diğer konularda haklısınız.

Bence aynı zevki sistemi kaliteli bir monitör yada güzel bir tvye bağladığında da alır hocam. Daha önce 1 kere playstation 4 kullandım bana farklı gelmedi fazla.
Dostum ancak şöyle bir şey var senin 20K TL'ye alacağın sistem iyi olmayacak ve 3 4 sene sonrasının bir garantisi yok oyun konusunda. Ancak şuan yeni nesil bir konsol alırsan seni minimum 8 sene götürecek.

Hocam biraz fazla yaptılar zammı yıllık Deluxe 470 TL iken artık 2700 civarlarında PS almadan önce 2 defa düşünsün konu sahibi.

Hala ucuz hocam onca exclusive oyunu bedavaya alıyorsunuz. PC'de artık oyunlar eskisi kadar ucuz değil PC'de olsa da para verecek. Ayrıca PS Plus alındığında oyunlar için özel indirimler de alıyorsunuz ve normal fiyatından çok daha ucuza geliyor. PS5 alınır. Sadece benim 1 yılda PS5 üzerinden PS Plus sayesinde oynadığım oyunlara bakarsak fiyatı PS5'ten daha pahalı olur. Ama PS Plus sayesinde bayağı ucuza gelmiş oldu. Ayrıca daha konforlu PS5'in bulunması.

Dostum ancak şöyle bir şey var senin 20k TL'ye alacağın sistem iyi olmayacak ve 3 4 sene sonrasının bir garantisi yok oyun konusunda. Ancak şu an yeni nesil bir konsol alırsan seni minimum 8 sene götürecek.

Bu konuda çok haklısınız 20 bin TL'lik PC ile 20 bin TL'lik konsol arasında uzun ömürlülük olarak ciddi bir fark olur. Zaten PS5 daha yeni yeni özel oyunları çıkmaya başladı.

Dostum ancak şöyle bir şey var senin 20K TL'ye alacağın sistem iyi olmayacak ve 3 4 sene sonrasının bir garantisi yok oyun konusunda. Ancak şuan yeni nesil bir konsol alırsan seni minimum 8 sene götürecek.
20 Bin tlye alıncak sistem nasıl iyi olmayacak hocam ? 4060 İçeren bir sistem alırsın rahatlıkla indirim dönemlerinde.

Hocam ben konu sahibi zammı bilmiyordur diye böyle bir şey yazdım alıpda bu Plus fiyatı ne böyle demesin diye. Bende bir PS 5 kullanıcısı olarak PS5 oyun oynamak olarak daha iyi ama PC diğer seylerde daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…