PlayStation 5 alınır mı?

Dostum ancak şöyle bir şey var senin 20k TL'ye alacağın sistem iyi olmayacak ve 3 4 sene sonrasının bir garantisi yok oyun konusunda. Ancak şu an yeni nesil bir konsol alırsan seni minimum 8 sene götürecek.

İyi olmayacak mı Ryzen 5 5600 RTX 4060 Ti sistem iyi olmayacakmış bak sen şu işe.

Cyberpunk 2077'de RT Ultra grafikler ultrada 4060 Ti 120 FPS alıyor PlayStation 5 daha zar zor RT kapalı 60 FPS alıyor hem de 4K değil 2K'den upscale yapıyor.

22K'ya canavar gibi sistem toplanır bilgisiz insanlar dolmuş konuya.

Hocam bırakın arkadaş istediğini alsın, içine PS5 sinmişken niye Xbox veya PC öneriyorsunuz? İkisi de Game Pass sistemine sahip ve ikisinin de özel oyunları bulunmuyor. Ayrıca PC'de her yıl yeni sistem çıkıyor, upgrade etmen gerekiyor yok SSD yok RAM yok ekran kartı diye uzuyor da uzuyor bu liste. Fakat PS aldığınızda fiyatına bakılmaksızın sizi en az 5 yıl götürüyor. PS Plus indirimleri sayesinde oyunlar da alabiliyorsunuz. Ha tek derdiniz zam olur ona bir şey diyemem fakat uygun fiyatlı adil bir ülkede yaşamıyoruz bunu anlayın.

Cyberpunk 2077'de RT Ultra grafikler ultrada 4060 Ti 120 FPS alıyor PlayStation 5 daha zar zor RT kapalı 60 FPS alıyor hem de 4K değil 2K'den upscale yapıyor.

Sorun bu değil ki? Biz zaten biliyoruz PS5'in ham güçte geride olduğunu. Ama aynı zamanda bir sonraki konsol çıkana kadar kesin, çıktıktan sonra da büyük ihtimalle birkaç sene daha destekleneceğini biliyoruz. Oyunlardaki grafik seçenekleri çok fazla yükselmeye başladı. PS5 de optimize olarak güzel bir performans veriyor. TV'nizde uzaktan rahat bir şekilde oynuyorsunuz ve bir glitch ya da bug değilse grafiklerin bilgisayardan daha düşük olması gözünüze pek batmıyor.

PS Plus 2800 TL hocam.

PS Plus 2800 TL hocam.

PS Plus Deluxe 2740 lira. Ben Extra kullanıyorum, çünkü Deluxe bence oldukça gereksiz, ben de 2340 lira vereceğim 2025'te. Aylık yaklaşık 200 lira, ayda 3 oyun da kendisi veriyor. Bence makul bir ücret. Yaklaşık servis Xbox'ta 1450 liraya geliyor yıllık. Ayda da 80 lira kadar fark ediyor. Bence aradaki farka değer PS tarafı.

Xbox almak daha mantıklı geliyor bana Sony Türkiye'den desteğini çekiyor çünkü.

Ps4 pro al ben kullanıyorum ve memnunum.

Xbox almak daha mantıklı geliyor bana Sony Türkiye'den desteğini çekiyor çünkü.

Hocam PS'den çekilmiyor Xbox çöp bir konsol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…