PlayStation 5 alınır mı?

Hem Series X, hem PS5 sahibiyim. Şimdi burada Gamepass övmeyeceğim ama, PS5 plus paketleri özellikle Sony ülkeden çekildikten sonra inanılmaz arttı. Şahsen ben PC dizmeyeceksen eğer Series X öneririm.
Hocam zaten arkadaşın bilgisayarı varmış. Ordan xbox'ın oyunlarını oynar. PS5'ten de playstation'ın özel oyunlarını oynar.

Hem Series X, hem PS5 sahibiyim. Şimdi burada Gamepass övmeyeceğim ama, PS5 plus paketleri özellikle Sony ülkeden çekildikten sonra inanılmaz arttı. Şahsen ben PC dizmeyeceksen eğer Series X öneririm.
Ara sıra indirime giriyor plus hem fiyatı bence aylık alınacaksa uygun.

Şahsen bende 8 ay önce PS5 aldım oynamam gereken 30-40 oyun var ( GTA 5 PS5 sürümü falan ) üstüne GTA 6 çıkıyor ancak şüphelerim var PS5 Pro duyurulursa bundle olarak satar RDR2 gibi umarım fat kasa PS5 sahipleri rahatça oyunu oynar ne bileyim 4K-30FPS olsa bile oynanır performans 60FPS olur mu orası muallak. Soruna gelince PS5 alınır steame göre oyunlar ucuz hele indirim zamanı çök derim çünkü yılbaşı sonrası cihaza zam gelir

Hocam zaten arkadaşın bilgisayarı varmış. Ordan xbox'ın oyunlarını oynar. PS5'ten de playstation'ın özel oyunlarını oynar.
Sizce bizdeki PS5’ler GTA6 nasıl oynatır ? Pro çıkarsa upgrade yaptırır bu oyun

Hocam yanılmıyorsam yıllık Extra ile yıllık gamepass arasında 80-90TL fark var ancak EA access falanda var xbox tarafında bence ortak oyunlar aynı gibi PS sadece hiç almamış birini daha çok tatmin eder exclusive oyunların %75’i plusta

PS 6 çıkana kadar götürür. Zaten PS oyunları 1 sene sonra PC'ye geliyor. Hazır sistem varken 20k ile ekran kartı işlemci güncelleyip devam ederdim ben.

Hocam 2 yıl önce aldığım sistem hazır sistem dolayısıyla gerek kasa boyutundan gerek Power Supply'dan geliştirilemiyor kolay kolay.

PS5'te GTA 6 1080p 30 fps? Çok güldüm valla. 1080p 60 fps-2k 60 fps-4k 30 fps rahat oynatır.
PS6 çıkışı yaklaşıyor o tarihlerde. Optimizasyonu düzgün becerirlerse 60 FPS çalıştırır çok güçlü bir konsol değil PS5.

O kadarda değil dediğiniz Series S olur 900-1080P 30FPS biri 8 ram diğer 16 ram çok güç farkı var
Series S'te 8 değil 10 GB RAM var hocam.

Bence GTA 6'nın çıkışıyla Ps5 Pro gibi konsol gelecek. Çünkü oyunun sistem gereksinimlerinin 4k çözünürlükte yeterli olacağını hiç sanmıyorum. Daha düşük çözünürlüklerde bile 60 FPS'i zorla alınabilir gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…