PlayStation 5 alınır mı?

PS6 çıkışı yaklaşıyor o tarihlerde. Optimizasyonu düzgün becerirlerse 60 FPS çalıştırır.
PS6 2027 sonunda veya 2028'in başında gelecek ayrıca ps5'İn rahat 7-8 yılı var. Optimizasyonu beceremezler ise yinede 1080p 60 fps oynatır çok fazla abarttınız ve oyun 9 yıldır geliştirildiği için optimizasyonu halletmişlerdir.

Yanlış hatırlamıyorsan Sony yeni konsolun özelliklerini Xboxa göre daha erken verdi geliştiricilerin eline daha önce gitti Xboxta 2 konsol var ikisine zor yetişiyorlar bakalım umarım güzel şekilde oynarız

4K PS5 için normal oldu artık. GTA 6 minimum 2K.
Keşke her oyunda öyle olsa dead space remake 1440P çıkmıştı

4K PS5 için normal oldu artık. GTA 6 minimum 2K.
PS5'teki 4K saf değil 1080p veya 1440p üzerinden upscale ediliyor kaldı ki birçok oyunda downscale yapılıyor FPS'in sabit olması için yanlışım varsa düzeltin.

PS5'teki 4K saf değil 1080p veya 1440p üzerinden upscale ediliyor kaldı ki birçok oyunda downscale yapılıyor FPS'in sabit olması için yanlışım varsa düzeltin.
Ham 4K görüntüyü verebilmesi için +16-17 telaflops güç lazım veya 20-25 ram falan Series X daha güçlü oda veremiyor her oyunda pro model çıkıncada 1-2 sene ardından yeni model geliyor ortalık karışmaz umarım

Evet yinede fark var umarım series s’te grafiklerden baya kısmazlar ki öyle deniliyor hayırlısı
Series S mevzusu çok karışık be hocam. One X, Series S'ten daha güçlü eski nesil konsollarda kaldırabiliyor demek Series S'e çıkmak zorunda olduğu için. Series S'teki oynanış esnasındaki grafikler nasıl olacak merak ediyorum.

Zamanında PS4 sonrası aldım PS5 stoğu yoktu 5 ay dayanabildim sonrasında PS5 geçtim 1-2 yıl daha çıkanları oynatır ancak gelecek için sağlam tahta değil gibi evet çıkarmak zorundalar ama nasıl çıkacak

Hocam 2 yıl önce aldığım sistem hazır sistem dolayısıyla gerek kasa boyutundan gerek Power Supply'dan geliştirilemiyor kolay kolay.
Hocam 550-600W PSU ile 4070 ekran kartı alıp devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…