PlayStation 5 alınır mı?

Baran murat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PlayStation 5 Pro alınır mı?

Normalde 3060 sistemim var beni idare ediyor ama Elden Ring vs son çıkan yüklü oyunlarda tıkanmalar oluyor. Yakın zamanda elime bir tane 4K televizyon geldi. Odama koydum ama bir de PlayStation alıp koymak istiyorum .TR de yaşamıyorum 400 euro verip Slim mi almalı yoksa ben almışken GTA 6 ve ileriki oyunlar içinde 800 euroya PlayStation 5 Pro mı almalı? Daha çok ilerisi için düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 5 Pro alınır mı?

Normalde 3060 sistemim var beni idare ediyor ama Elden Ring vs son çıkan yüklü oyunlarda tıkanmalar oluyor. Yakın zamanda elime bir tane 4K televizyon geldi. Odama koydum ama bir de PlayStation alıp koymak istiyorum .TR de yaşamıyorum 400 euro verip Slim mi almalı yoksa ben almışken GTA 6 ve ileriki oyunlar içinde 800 euroya PlayStation 5 Pro mı almalı? Daha çok ilerisi için düşünüyorum ben.

Bütçe varsa PS5 Pro almak daha mantıklı tabii ama PS5 SLI'mde iş görecektir.

Bence TR'de destek bitmişken PS5 almak hiçbir koşulda almak mantıklı gelmiyor. Ve PC'de elinde sonunda her oyun geliyor. Oynama aşkıyla yanıp bitmiyorsan gerek yok diyorum.

Pro aşırı gereksiz Slim alıp 4K TV de keyfinize bakın. Ben de yarın Slim sipariş edeceğim. Eliniz de sistem var idare eder sizi Slim alıp kalan parayı PC için de guncelleyebilirsiniz.

Bilkom üstlendiği için çekilmiş sayılmaz neyse ki pazara girdi de alabiliyoruz en azından.
Çekilmiş sayılıyor hocam. Ama distribütör olduğu için ürünlere ulaşmakta sorun yok. Ama ne zaman ki iş Sony ile irtibata geçmeye geliyor sorunlar başlıyor. PS5 bozulsa mesela ithalatçının keyfine kalıyor iş. Hesabının doğum tarihini unutsan şifre sıfırlayamıyorsun falan gibi saçma durumlar var. Ayrıca distribütör araya girdiği için fiyatlar artıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı