PlayStation 5 alınır mı?

Adamları kimse suçlayamaz bence bu ekonomi de bende çekilirdim şahsen. Bilkom garantisi Sony'den daha çok güven veriyor bana şahsen. Çok fazla garantiye gönderdim ve sağ olsunlar hep cozduler. Eğer onlar olmasa tam çekilmiş sayardım sonuçta distribütör var ve garantili rahat bir şekilde alıyoruz. Keza ithalatçı olarak kullanan çok arkadaşım var ve hiç bozulmadı kolay bozulan ürünler değiller. Biraz da şans işi demek istediğim Bilkom en azından distribütörlük aldı da ülkede hala iş birliği içindeler.

Evet satıyor tabii ama biraz pahali indirim vardı geçen Bilkom 25'e vermişti. Tavsiyem ithalatçı al güvenilir bir yerden alacaksan kolay kolay bozulmuyor.
Ben CD'ler getirdi sanmıştım konsolu kastediyormuşsunuz, CD satıyor mu? Ben googleden baktım bulamadım Bilkom yazınca başka bir şey çıkıyor.

Ben CD'ler getirdi sanmıştım konsolu kastediyormuşsunuz, CD satıyor mu? Ben Google'dan baktım bulamadım Bilkom yazınca başka bir şey çıkıyor.

CD'ler zaten MediaMarkt Teknosa overgame gibi yerlerden orijinal olarak satılıyor. Bilkom neden getirsin o konuda distribütör direkt satan firma oluyor ve Sony ile iletişimde oluyor yani. CD desteği kesilmedi hiçbir zaman konsolda olduğu gibi.

Türkiyeye kesilmemiş miydi? CD'ler normalde ucuz olur diye biliyordum ama bu gelenler ucuz değil diye mantık kurmuştum.

Türkiye'ye kesilmemiş miydi? CD'ler normalde ucuz olur diye biliyordum ama bu gelenler ucuz değil diye mantık kurmuştum.

Türkiye'den Sony çekildi evet fakat şu an da Bilkom ile iş birliği yapıp Türkiye distribütörü oldu konsol için konuşuyorum. Oyunlar ise hiçbir zaman kesilmedi AVM'ler de gezen biri olarak hep gördüm. Çok da fark yok dijital ile aynı sayılır fiyatlar. Zaten PS6 tamamen dijital olacak disk devri bitti bitiyor. Pro da diskli versiyon gelmedi mesela.

Ps5 oyunları aynı fakat Ps4 Cdleri feci ucuz. 1000 liralık şey 250ye bulunuyor cd olarak evet Ps5 kullananlar için kötü bende kullanıyorum Ps4 grafikleri ile oynuyoruz ama ülkemizin şartları gereği ben oynamak istediğim oyunlar dijitalde pahalı cd'de ucuz ise cd almaya başladım.

Hayat şartları dostum PS5 lüks oldu artık sende olduğuna bile şükretmelisin bende birazdan sipariş vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…