PlayStation 5 alınır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar selamlar. Yakın zamanda konsol almak istiyordum. Bilgisayar alacaktım ama elimdeki bilgisayar satamadığımdan maalesef konsol almaya karar verdim. PlayStation 5 almaya karar verdim. Sahibinden ya da Letgo'dan Param Güvende ile alacağım. Alınca neye dikkat etmeliyim? Orijinal olup olmadığını, içinin açılıp açılmadığını nasıl anlarım? Garantili ürün alacağım, faturanın bir önemi var mı? Onun dışında PlayStation Plus varmış sanırım. İçinde hangi oyunlar var, nereden görebilirim? Bir de PlayStation mağazası nerede oluyor? Hangi oyunlar var bakacağım. Benim en çok oynamak istediğim Apex Legends, Rainbow Six: Siege gibi FPS oyunları klavye ve mouse ile oynayabilir miyim?

Alınır. Faturanın olması önemli çalıntı mal belki olabilir. Garantili bir ürün almaya özen göster. Temizlenmek için açılmış olabilir sıkıntı olmaz. Kolda drift problemi var mı öğrenme fırsatın veya test fırsatının olması çok önemli. Evet bazı oyunlara klavye ve mouse desteği var. Fırsatlar için:Fırsatlar | Resmi PlayStation™Store Türkiye

Apex Legends'da klavye mouse bağlayabilmek için aparata ihtiyacın olduğunu hatırlıyorum. Dümdüz bağlamana izin vermiyorlar.

Hocam Param Güvende ile alacağım.

Hocam dijital oyunlar pahalı oluyor. Yaz indirimleri diye bir şey var mı?

Dümdüz bağlamana izin vermiyorlar.
İzin vermiyorlarsa bu ban sebebi olabilir.

Hocam dijital oyunlar pahalı oluyor. Yaz indirimleri diye bir şey var mı?

İndirim bitmiyor ki sürekli aktif indirimler oluyor. Güncel oyunlar pahalı olabiliyor ama onun haricindeki oyunlar neredeyse Steam'den daha ucuz bir hale geldi.

İzin vermiyorlarsa bu ban sebebi olabilir.

İndirim bitmiyor ki sürekli aktif indirimler oluyor. Güncel oyunlar pahalı olabiliyor ama onun haricindeki oyunlar neredeyse Steam'den daha ucuz bir hale geldi.
Hocam deluxe hangi oyunlar var? Nereden bakacağım?

Hocam aslında konsolda en çok oynamak istediğim oyun apex legends. Bunu klavye-mause ile oynamak istiyordum
İlk defa ps5 almak için böyle bir istek gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam herkese tavsiye ederim size de tavsiye ediyorum Xbox alın. Emin olun ki verdiğiniz paraya değecek. Bir de game Pass alın tadından yenmez. Ve emin olun ki PlayStation'a göre daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…