BneGeass Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Hocamlar şimdi eve pederle FIFA vs. oynamak için PlayStation almayı düşünüyoruz alınır mı?
k0zm1k Centipat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2025 #2 BneGeass dedi: Hocamlar şimdi eve pederle FIFA vs. oynamak için PlayStation almayı düşünüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Paranız yetiyorsa alınır. Yetmiyorsa 2.el de alınır. PS4 eskilerde kaldı.
BneGeass dedi: Hocamlar şimdi eve pederle FIFA vs. oynamak için PlayStation almayı düşünüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Paranız yetiyorsa alınır. Yetmiyorsa 2.el de alınır. PS4 eskilerde kaldı.
yenneferw Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 Zevk işi. Bütçen varsa ve almak istiyorsan neden olmasın? Yattığın yerden oyun oynamak cazip gelebilir.
Zevk işi. Bütçen varsa ve almak istiyorsan neden olmasın? Yattığın yerden oyun oynamak cazip gelebilir.
Gaiseric Femtopat Katılım 9 Haziran 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #4 Agam ben olsam Xbox alırdım uzun vadede uygun fiyata daha fazla oyun oynarsın istersen FIFA da oynarsın ve yanlış bilmiyorsam şu an FC 25 Xbox'da indirimde.
Agam ben olsam Xbox alırdım uzun vadede uygun fiyata daha fazla oyun oynarsın istersen FIFA da oynarsın ve yanlış bilmiyorsam şu an FC 25 Xbox'da indirimde.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.454 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 Alınır hocam.