Arkadaşlar, evde PS4 var ama çok eskidi, fosil diyebiliriz. Ama oyunları çalıştırıyor. Sizce onu satıp üstüne biraz bütçe koyup PS5 almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi?
Arkadaşlar, evde PS4 var ama çok eskidi, fosil diyebiliriz. Ama oyunları çalıştırıyor. Sizce onu satıp üstüne biraz bütçe koyup PS5 almak mantıklı mı, yoksa gereksiz mi?
Selam, benim bir arkadaş almayı düşünüyor da kaça satacaksın ve hangi oyunlar var?Cevap yazanlara teşekkürler dostlar PS4 fosil olmuştu zaten çok eskidi temizleyip satacağım.
Selam, benim bir arkadaş almayı düşünüyor da kaça satacaksın ve hangi oyunlar var?
PS5 Plus ne hocam Pro'yu kast ediyorsunuz herhalde.GTA 6 sadece PS5 Plus da 60 FPS alacak diye haber duymuştum doğruysa Plus modelini alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.