PlayStation 5 alınır mı?

Noisy_Boy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu anda halihazırda bir bilgisayarım var; RX 9060XT, R5 5500 var içinde. Son zamanlarda aşırı problem yaşamaya başladım ve bu problemler beni gerçekten bıktırdı. Format attım, olmadı. PC sürekli bir ilgi gerektiriyor ve bu sorunların çoğu genelde program Launcher'ı kaynaklı vs. oluyor. Bir oyun açmaya çalışıyorum, SSD iyi olmasına rağmen oyun yavaş açılıyor, tam açılmıyor, bir şey oluyor vs. son zamanlarda gerçekten bunaldım ve bıktım. PS5 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Mantıklıysa Pro mu almalıyım yoksa normal mi?

Hocam 9060XTli sistem kalsa daha iyi. Ayrıca PS5 alacaksanız masaüstü PC varken PS5 Pro'ya gerek yok bence düz PS5 alsaniz olur.

Merhaba arkadaşlar, şu anda halihazırda bir bilgisayarım var; RX 9060XT, R5 5500 var içinde. Son zamanlarda aşırı problem yaşamaya başladım ve bu problemler beni gerçekten bıktırdı. Format attım, olmadı. PC sürekli bir ilgi gerektiriyor ve bu sorunların çoğu genelde program Launcher'ı kaynaklı vs. oluyor. Bir oyun açmaya çalışıyorum, SSD iyi olmasına rağmen oyun yavaş açılıyor, tam açılmıyor, bir şey oluyor vs. son zamanlarda gerçekten bunaldım ve bıktım. PS5 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Mantıklıysa Pro mu almalıyım yoksa normal mi?

Bende aynı hevesle Xbox Series S almıştım şu an doğru düzgün hiç açmıyorum bendeki heves 2 3 ay sürdü.

He bir de oyun fiyatları o daha ayrı bir mesele.

PC tarafında klavye-mouse ile oyun oynuyorsanız ve elinize doğru düzgün kol almadıysanız tavsiye etmem. Uzun yıllar PC oynadım aynı sebeplerden PS5 aldım ve alışamadım. PC tarafına geri döndüm.

FPS drop ve hilecilerle uğraşmak istemeyen konsol alıyor.

Kilitli 4K-60 FPS, kilitli 2K-120 FPS almak istiyorsan, her gelen GPU guncellemesiyle günden güne çöpe dönen bir cihaz görmek istemiyorsan konsol al. 3080 bilgisayarım var yüzüne bakmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı