PlayStation 5 almak mantıklı mı?

SonJedı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc.
İyi sosyaller! PS4 Slim 1TB oyun konsolum var, fakat tasarım ve lükslükten dolayı PS5 alayım diyorum. Odama 1.65 TV ile beraber PlayStation 5 alayım diyorum. Sizce mantıklı mı? Alınır mı? Dizi ve film izleyeceğim, PlayStation 5 alırsam oyun CD'leri de dizerim ve odamı da biraz süslemiş olurum. Değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.😀

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller! PS4 Slim 1TB oyun konsolum var, fakat tasarım ve lükslükten dolayı PS5 alayım diyorum. Odama 1.65 TV ile beraber PlayStation 5 alayım diyorum. Sizce mantıklı mı? Alınır mı? Dizi ve film izleyeceğim, PlayStation 5 alırsam oyun CD'leri de dizerim ve odamı da biraz süslemiş olurum. Değerli fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.😀

Bence PC yoksa PC al artık çoğu oyun PC'ye geliyor zaten.

PS4 sahibiyken PS5 almak hâla daha çok mantıklı değil bence. Çünkü Spider-Man 2 hariç çoğunluğa hitap eden ve gerçekten oynamaya değecek oyun yok konsolda. Call of Duty bile hâla daha PS4'e gelmeye devam ediyor. PS5 Pro'da duyurulmak üzere. PS5 Pro bu kadar yakınken ve PS5'te gerçekten oynamaya değecek oyun henüz yokken bence değmez.

Ortalama veya üstü bir PC varsa çok iyi olur PS5.

Ortalama veya üstü bir PC varsa çok iyi olur PS5.
Hocam Pc özelliklerim;
  • RTX 3060 12GB
  • Ryzen 5 5600
  • 16GB DDR5 3200mHz RAM
  • 180 Hz Asus Monitör
  • 75 Hz Samsung Monitör
Bilgisayarımdan memnunum, PlayStation 4 Slim modeli beni idare ediyor fakat artık eskidi diye düşünmeye başladım ve PlayStation 5 Lüks ve alırsam beni baya götürecekmiş gibi hissediyorum. (Muhtemelen Pro versiyonu bekleyeceğim).

Hocam Pc özelliklerim;
  • RTX 3060 12GB
  • Ryzen 5 5600
  • 16GB DDR5 3200mHz RAM
  • 180 Hz Asus Monitör
  • 75 Hz Samsung Monitör
Bilgisayarımdan memnunum, PlayStation 4 Slim modeli beni idare ediyor fakat artık eskidi diye düşünmeye başladım ve PlayStation 5 Lüks ve alırsam beni baya götürecekmiş gibi hissediyorum. (Muhtemelen Pro versiyonu bekleyeceğim).
PS5 lüks mü? 20 yıllık SSD teknolojisini çok büyük bir şeymiş gibi tanıtan ve 4K sözü verip 1260p oyun çalıştıran ve şimdiden ancak 1080p'de 60FPS yakalayan bir konsoldan bahsediyoruz. PS5 yanlış zamanda yanlış kararlarla çıkmış bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı