PlayStation 5 CD vs dijital

xhanxgen

Centipat
Daha fazla  
Sizce PlayStation 5'in hangi sürümü alınır, birbirinden farkları nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cdli al geç. Fiyat farkı ne kadar? Tek farkı dijital versiyonda CD ile oyun oynamazsın.

Dijital versiyon daha ucuz. Eğer CD toplayıp koleksiyonunu yapmıyorsanız dijital alın geçin. Tek farkı CD girişi.

CDli al geç. Fiyat farkı ne kadar? Tek farkı dijital versiyonda CD ile oyun oynamazsın
ABDden alıyorum 50 dolar fark var normalde 100 dolar fark var ama CDli indirime girmis o yüzden biraz kafam karıştı

ABDden alıyorum 50 dolar fark var normalde 100 dolar fark var ama CDli indirime girmis o yüzden biraz kafam karıştı
50 Dolar bir şey değilmiş. İleride CD ile takas falan yapabilirsin belki. Ben olsam CD versiyonunu alırdım.Koleksiyon olur takas olur belli olmaz CDli al bence.

Bence dijital al geç ne gerek var ekstra 1500 tl ye kullanmayacaksanız

Eğer bir gün cdli ps5 oyunu alırsan takas etme ya da oyunu satıp farklı bir oyun alma şansın var.Dijital de nasıl durum bilmiyorum ama bence cdli almak mantıklı bir seçim olabilir.

Sizce PlayStation 5'in hangi sürümü alınır, birbirinden farkları nelerdir?

Bence diskli sürümü alınır. Dijital sürümde sadece Online mağazaya mahkumsun aldığın oyunu satamıyor takaslayamıyorsun ayrıca internetin de yavaşsa o oyunların inmesini sabaha kadar beklersin benden demesi. Artık ortalama oyunlar bile 100GB'ı geçti. CD ile internet derdinden kurtuluyorsun. Mağazada indirim günleri kovalamak yerine ister sıfır ister 2. el alıp sonra 2. el aldıysan aldığın fiyata sıfır aldıysan biraz altına satıp oyunu çok komik miktara oynayabiliyorsun. İstersen takas da edebiliyorsun. Ama oyunlara 1, 5-2K vermek sana koymaz internetin de gayet hızlıysa senin için sürüm fark etmez istediğini al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…