EgemenCaliskan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 PlayStation 5 CFI 1216a nereden veya hangi siteden bulunabilir?
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 22 Haziran 2024 #2 Neden ki? Slim versiyonunu alın. Aralarında hiçbir fark yok. Zaten fat kasa alacaksan da, fat'in son sürümleri CFI12 sürümleri. Büyük ihtimalle aldığın bu sürüm olur.
Neden ki? Slim versiyonunu alın. Aralarında hiçbir fark yok. Zaten fat kasa alacaksan da, fat'in son sürümleri CFI12 sürümleri. Büyük ihtimalle aldığın bu sürüm olur.
EgemenCaliskan Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Oslo.1 dedi: Neden ki? Slim versiyonunu alın. Aralarında hiçbir fark yok. Zaten fat kasa alacaksan da, Fat'in son sürümleri CFI12 sürümleri. Büyük ihtimalle aldığın bu sürüm olur. Genişletmek için tıkla... Model konusunu geçtim benim sorunum satan sitelerin hiçbirinde bu modelden olmaması.
Oslo.1 dedi: Neden ki? Slim versiyonunu alın. Aralarında hiçbir fark yok. Zaten fat kasa alacaksan da, Fat'in son sürümleri CFI12 sürümleri. Büyük ihtimalle aldığın bu sürüm olur. Genişletmek için tıkla... Model konusunu geçtim benim sorunum satan sitelerin hiçbirinde bu modelden olmaması.