PlayStation 5 dik kullanmak zararlı mı?

Adnnatcn

Hectopat
Herkese selam. Daha önce PS5 almak istediğimle alakalı konu açmıştım ve yaklaşık 1 hafta önce satın aldım.

Satın aldığım model CFI-1218a modeli. Sanırım yeni serilerinde bu problemi çözmüşler fakat ben yine de sormak istedim. PS5'i dik kullanmak donanımsal olarak herhangi bir probleme yol açar mı? Sizce dik kullanmalı mıyım?

Herkese selam. Daha önce PS5 almak istediğimle alakalı konu açmıştım ve yaklaşık 1 hafta önce satın aldım.

Satın aldığım model CFI-1218a modeli. Sanırım yeni serilerinde bu problemi çözmüşler fakat ben yine de sormak istedim. PS5'i dik kullanmak donanımsal olarak herhangi bir probleme yol açar mı? Sizce dik kullanmalı mıyım?

Dik, yatay fark etmez. Tasarlarken her şey düşünülüyor zaten.

Sıvı akma gibi problemler yaşandığı söyleniyor diye duydum. Kullanan arkadaşlar bir sıkıntı yaşamadıysa sorunu çözmüşlerdir diye tahmin ediyorum.

Sıvı akma gibi problemler yaşandığı söyleniyor diye duydum. Kullanan arkadaşlar bir sıkıntı yaşamadıysa sorunu çözmüşlerdir diye tahmin ediyorum.

Hocam ilk çıktığı zaman bazı sitelerde böyle bir olay döndü ama ben çok çok az kişide böyle bir şey olduğunu düşünüyorum ki bu sorunu yaşayanlarda cihazı nasıl kullandılarsa artık o yüzden olmuştur. İlk sürümleri kullanan binlerce kişi var. Böyle bir şey devam etse Sony buna bir çözüm getirirdi. Zaten 1218a sürümünü almışsınız en güncel sürüm o şu anda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tunca Aslan'ın böyle bir videosu var benim PS5'im olmadığı için kesin bir şey söyleyemem sadece fikir olsun diye yazıyorum.

Kullanıcılar tarafından tamir edilmeye çalışılmış ve sonrasında tamirciye götürünce orada sıvı metalin aktığı ortaya çıkmış. Kısaca dik kullanmanın bir zararı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı