PlayStation 5 fan sesi var

merkaNz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, buraya PS5'imdeki fan sesi yüzünden yazıyorum. Bir daha asla tekrar alamayacağım için çıt çıkarsa motoru patlamış gibi endişeleniyorum. Konsol neredeyse 1 aylık belki daha az belki birkaç gün daha fazla. İlk aldığımda kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şekilde fan sesi kulak dayamadığım zaman duyulmuyordu. Fakat bugünlerde biraz artmaya başladı.

Fan sesi kesinlikle rahatsız edici değil hatta PS4 sahibi bir insan dalga geçtiğimi düşünebilir. Endişelenmemin sebebi bu sesin sonradan sonradan ortaya çıkması. Hani ilk günden beri olsa kafaya takmam normal derim. Videosunu bırakacağım. Videoda biraz fazla sesli çıkmış çünkü konsolun dibine dayadım telefonu, onun biraz düşüğünü düşünerek yorum yapabilirsiniz. Bu arada konsol tozlu değil, flash patlayınca parmak izleri ve kenarda köşede minik minik tozlar çıkmış. Bugün dahil yine yakın günler olmak üzere konsolu açıp baktım temizlenecek bir şey olmadığından geri kapattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam azıcık fan sesini bu kadar kafaya takmayın.

Şu dönemde böyle bir cihazı tekrardan almak veya tamir ettirmek o kadar zor ki, bu tür saçma şeylere de korkar olduk. Kişi de farkın da saçma olduğuna ama işte dediğim gibi.

Dışı tertemiz, içi sahra çölü sanki.

1691010557333.png

Arkadaşlar selam, buraya PS5'imdeki fan sesi yüzünden yazıyorum. Bir daha asla tekrar alamayacağım için çıt çıkarsa motoru patlamış gibi endişeleniyorum. Konsol neredeyse 1 aylık belki daha az belki birkaç gün daha fazla. İlk aldığımda kesinlikle ama kesinlikle hiçbir şekilde fan sesi kulak dayamadığım zaman duyulmuyordu. Fakat bugünlerde biraz artmaya başladı.

Fan sesi kesinlikle rahatsız edici değil hatta PS4 sahibi bir insan dalga geçtiğimi düşünebilir. Endişelenmemin sebebi bu sesin sonradan sonradan ortaya çıkması. Hani ilk günden beri olsa kafaya takmam normal derim. Videosunu bırakacağım. Videoda biraz fazla sesli çıkmış çünkü konsolun dibine dayadım telefonu, onun biraz düşüğünü düşünerek yorum yapabilirsiniz. Bu arada konsol tozlu değil, flash patlayınca parmak izleri ve kenarda köşede minik minik tozlar çıkmış. Bugün dahil yine yakın günler olmak üzere konsolu açıp baktım temizlenecek bir şey olmadığından geri kapattım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bendede aynı ses geliyor hocam.Zaten çok fazla değil olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.

Dışı tertemiz, içi sahra çölü sanki.

Eki Görüntüle 1887468

Hahahaha hayır hayır tam tersi, içinin bir parlamaması eksik o kadar diyeyim. Flaştan dolayı olsa gerek. Evdeki kediden vesaire tahmin ediyorum konsolun dış kısmı tozlanabiliyor evet. Ama flash açık olmasa fark edeceğinizi sanmıyorum. Dediğim gibi kapakları bugün açtım.

Hocam azıcık fan sesini bu kadar kafaya takmayın.

Şu anlık takmıyorum, sadece uzun süre kullanan varsa daha da artabilir mi onu sormak istedim. Ama içimi rahatlattınız diyebilirim.

Toz temizliğini kasanın dışından ibaret tutmazsanız ses azalacaktır.

Toz temizliğini kasanın dışından ibaret tutmazsanız ses azalacaktır.

Emin olun içi dış tarafından daha temiz hocam.

Hava sıcaklıklarından dolayı normaldir. İçini de temizleyebiliyorsanız temizleyin. Oyunlara girdiğinizde de yapacaktır normal bir durumdur.

Bu 1 ayda artan hava sicakliklari etkilemis olabilir. Fan sesi konsollarda cok sıcak havalarda olabilen normal bir durum.

Dediğinizden dolayı olabilir evet güzel fikir, teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı