Komik olduğunu sanmıyorum. Eğer vereceğine dair bir kaynağınız varsa atabilirsiniz ha bu arada hatırlatayim kaynak atmak yasak değil hani şimdi onada dersiniz yasak diye.
Şu an PS5'in 4K 60FPS desteklediği oyunları sayarsan kendi kendine bir uyanış yaşayacaksın. Bu arada bir benim mesajımı alıntılamana çok sevindim. Forumda ne kadar güzel anılar bıraktıysam senin için, çok tatlı
How essential will the PS5 Pro be to enjoying GTA 6 at its very best? It’s a question more complicated than it first seems, according to tech experts Digital Foundry.
GTA 6, oyun dünyasının en çok beklenen yapımları arasında yer alırken, performansıyla ilgili endişeler gündemde. Eski Rockstar Games geliştiricisi Mik...
www.merlininkazani.com
Tamam 4K 60FPS verilen oyunlar hakkında bilgin yoksa bari bir iki Google'a gir. Bu arada yanlış bilgi diyen arkadaşa bak 1600 mesajının yarısında bizimle tartışmaya çalışıp sıkışınca kaynak atmak yasak diyen biri. Ne kadar sevdiysen beni farklı farklı kategorilerde yine bana bilenmiş tartışmaya çalışıyorsun, çok tatlı al bu linkleri, bir dahaki sefere.
Hatta onlar kesmezse bunlarıda okuyun fazla kaynak göz çıkarmaz.
"Eski Rockstar Games geliştiricisi Mike York, yaptığı açıklamada oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarında 60 FPS desteği sunamayabileceğini belirtti. York, GTA 6’nın sabit bir 30 FPS ile çalışacağını ve bu performans sınırının optimizasyon sorunları nedeniyle oluşabileceğini iddia etti"