PlayStation 5 GTA 6 2K 60FPS verir mi?

tayfn35

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1. Pc: Rtx 4070 / İ5 13600kf. 2. Pc: 5070Tİ/ R7 7800x3d. Laptop: Rtx 3050/ İ5 11400F
Merak ediyorum sizce kaç verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an PS5'in 4K 60FPS desteklediği oyunları sayarsan kendi kendine bir uyanış yaşayacaksın. Bu arada bir benim mesajımı alıntılamana çok sevindim. Forumda ne kadar güzel anılar bıraktıysam senin için, çok tatlı

Banlanmaya kadar yolu var bunun böyle yanlış bilgiler vermeyin kafandan bilgiler verme bir de 6 bin mesajın var.

Tamam 4K 60FPS verilen oyunlar hakkında bilgin yoksa bari bir iki Google'a gir. Bu arada yanlış bilgi diyen arkadaşa bak 1600 mesajının yarısında bizimle tartışmaya çalışıp sıkışınca kaynak atmak yasak diyen biri. Ne kadar sevdiysen beni farklı farklı kategorilerde yine bana bilenmiş tartışmaya çalışıyorsun, çok tatlı al bu linkleri, bir dahaki sefere.

@Katalonyayaslm

Hatta onlar kesmezse bunlarıda okuyun fazla kaynak göz çıkarmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Eski Rockstar Games geliştiricisi Mike York, yaptığı açıklamada oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarında 60 FPS desteği sunamayabileceğini belirtti. York, GTA 6’nın sabit bir 30 FPS ile çalışacağını ve bu performans sınırının optimizasyon sorunları nedeniyle oluşabileceğini iddia etti"

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…