PlayStation 5 hala alınabilir mi?

KawaiSobaBorusu

Decapat
Daha fazla  
PS 4 zamanından beri PS sahibi olmak istiyordum, fakat bu zamanlara nasip oldu. Normalde çok fazla endişem yoktu ama Concord olayından sonra Horizon Forbidden West Remake'in duyurusu ile firma düşüşe geçti, bu durum beni korkutuyor ayrı olarak hala Exclusive oyun yok sayılır. Oyunlar er ya da geç bilgisayara çıksa bile ben PS üzerinden oynamak istiyorum. Neyse kendimi açıkladığıma göre asıl soruya geleyim, PS 5 edindiğim zaman beni üzer mi, bir sonraki jenarasyona kadar güzel exclusive oyun çıkma ihtimali ne kadar? Konsolu edindikten sonra bir ara konsol olarak kalmasını istemiyorum. Sizce hala alınabilir bir konsol mu?(Halihazırda bir PC sahibiyim)

Son düzenleme:
Açıkçası ps5'e vereceğiniz 23 24k'ya pc toplarsanız, aynı fpslere sahip olursunuz -hatta bir tık daha fazla- ve pc'de her şeyi yapabilirsiniz, bence o fiyata PC alın.

Tabii ki de hala çok iyi bir konsol.

Açıkçası PS5'e vereceğiniz 23 24K'ya PC toplarsanız, aynı FPS'lere sahip olursunuz -hatta bir tık daha fazla- ve PC'de her şeyi yapabilirsiniz, bence o fiyata PC alın.

Zaten bir PC'ye sahibim. İlerideki exclusive oyunların eskisi gibi olma ihtimaline karşın olarak konsolu almak istiyorum.

PS5 sizi üzmez. Ama sadece PS5'e yönelik oyun çıkarma dönemi bitti gibi gözüküyor. Tüm oyunlar er ya da geç Steam'e düşüyor. Kötü yanı PS oyunlarının fiyatları Steam'de, PS Store'a göre daha ucuz olması da cabası.

Bilgisayar asla konsolun tadını vermez. Ama bilgisayarınız yok ise öncelikli olarak PC edinmenizi öneririm.

PS alınca oyunları bahsedildiği gibi pahalı. Oyun için ek bütçeniz varsa PS5 kesinlikle alınır.

Katılıyorum.

Bence alınır gayet iyi bir konsol yeni exclusive oyun olarak ghost of tshusima devam oyunu tanıttılar seneye çıkıyor ghost of yotei

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…