PlayStation 5 hala alınabilir mi?

Nesil sonuna kadar birkaç büyük exclusive oyun illaki ki çıkar. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum. Son 1 yılda benim bildiğim 5 tane PS5 exclusive oyun çıktı. İleriki yıllarda da güzel oyunlar gelecektir. Genellikle PlayStation nesil sonlarına doğru atağa kalkıyor ve büyük oyunlar çıkarıyor. PS4 kadar görkemli bir final yapamasa da muhakkak büyük birkaç oyunda gelecektir. 4080 Super ekran kartlı bir bilgisayarı olupta PS5 önermeyen kullanıcıların söylemlerini “bende Mercedes var Fiat Egea önermiyorum” demesine benzetiyorum
Size katılıyorum.

Ortama bir PC sahibiydim ve PC'den oyun oynamak artık çekici hale gelmemişti ve oyun oynamayı bırakmıştım.
Sonra PS5 Slim aldım ve oyun oynamak PC'deki gibi zahmet olmaktansa eskisi gibi keyif olmaya başladı. Şu an anlamasanız da ileride iş hayatına girince dediklerimi anlarsınız. Yoğun bir hayatı olanlar beni daha iyi anlar. Oyuna girerken grafik ayarı yapmamak bile büyük kolaylık geliyor artık. Eskiden olsa PC'de en ince detayına kadar ayarlardım, şimdi ise PS5'te performans modunu seçip geçiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı