PlayStation 5 hala alınabilir mi?

PS5 fiyatına 4070 Superli hazır kasa linki atar mısın direkt bugün siparişini vericem eğer yoksa fiat egea ile mercedesi kıyaslamayın

PS5 fiyatına 4070 Superli hazır kasa linki atar mısın direkt bugün siparişini vericem eğer yoksa fiat egea ile mercedesi kıyaslamayın
Harbi PS 5 fiyatına göre çok iyi konsol

PS5 fiyatına 4070 Super'li hazır kasa linki atar mısın direkt bugün siparişini vereceğim eğer yoksa Fiat Egea ile Mercedes'i kıyaslamayın.

Ben halihazırda PC'si ol olduğu için dedim sadece kart alır PC yoksa gene 4060 -6700 XT sistem alır o paraya daha iyi oynar dikkatli oku derim yazdıklarımı.

Sen niye sahip olduğun şeylere toz kondurtmuyorsun. Bundan 2-3 hafta kadar önce ps5 i ölümüne savunduğun yorumlar gördüm. Satınca nedense kötü konsol oldu

Sen niye sahip olduğun şeylere toz kondurtmuyorsun. Bundan 2-3 hafta kadar önce ps5 i ölümüne savunduğun yorumlar gördüm. Satınca nedense kötü konsol oldu
Harbi kral benim için optimizasyonu ile rahatlığı ile f p olması ile konsol daha iyidir ama PC de iyi yani fakat PS 5 gücünde sistem toplanmiyor yani ikisininde kendine göre artısı ekşisi var

Sen niye sahip olduğun şeylere toz kondurtmuyorsun. Bundan 2-3 hafta kadar önce PS5'i ölümüne savunduğun yorumlar gördüm. Satınca nedense kötü konsol oldu

Kanka bir satmadım iade ettim ikincisi cidden beğenmedim beklentimi vermedi yıllarin konsolcusu olarak PC'den konsola gecilmezmis onu fark ettim ondan dolayı PC oneriyorum ayrıca arkadaş ve benim durum ayni PS5 parasına 4070 Super alır cayır cayır oynar benimde yapacağım şey ama hiç sistemi olmasa PS5 onerebilirdim ya da 4060 alır PS5'le ayni performansı daha ucuza alırdı PS5'in tek olayı DualSense onun disinda konsolu cidden beğenmedim. Cunku ayni paraya daha kotu performans aldığım bir şey neden mantıklı olsun ozel oyun desen oda yok.

Bu benim görüşüm ben pişman oldum arkadaşta olmasin diye daha mantıklı olanı soyluyorum.

Kral dediklerini anladım da zaten 4070 süper li sistem 50-60 bin felanda ekran kartı yükseltmesi olsa sadece 30 bin TL felan 4070 süper

Kral dediklerini anladım da zaten 4070 Super'li sistem 50-60 bin falan da ekran kartı yükseltmesi olsa sadece 30 bin TL falan 4070 Super.

4070 Super 23 bin TL ayni gücte AMD 21.500 TL PS5 parası yani konsol yerine o ekran kartını alması daha mantıklı bunu diyorum. 30 bine 4070 Ti Super veya 7900 XT alınıyor. Ayrıca hiç sistemi olmasa bu kartlarını olduğu hazir sistemler 30-45 arasına bulunuyor 50-60'a Ti Super model DDR5 sistem rahat alınır.

Tamam dostum senin görüşün bu yönde saygı duyuyorum. Herkesin deneyimi birbirinden farklı oluyor. Ben kendi deneyimlerimden yola çıkarak yorum yapıyorum. Pc de sorun yaşayarak oynadığım birçok oyunu PS 5 de daha rahat oynadığım için arada pc den de oynamakla birlikte ana oyun platformum ps5 oldu. Bilgisayarın kötü diyebilirsin belki bilmiyorum 3060 dengi bir kartım var.

Saygı duyarım bende PS5 de sıkıldım herkesin kendi gorusu bende de RX 6600 vardi performansı tatmin etmedi. PC'de sorun çozmek çok kolay veya sorun yaşamaktan kastini bilmiyorum ama saygı duyarım sadece daha mantıklı geleni belirttim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…