Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.142 Makaleler 1 Çözümler 15 11 Kasım 2022 #11 meola147 dedi: Online oyun da oynayacağımda acaba diyorum TV bu konuda bana sıkıntı çıkarır mı? İnternet üzerinden bazıları şöyle diyor: "TV ile Online oyun oynamak aşırı zor. Monitör daha iyi." Sizce? Genişletmek için tıkla... Dibinden oynayacaksaniz biraz sorun olabilir ama asiri zor oldugunu sanmiyorum cogunluk PS5'i TV ile kullaniyor neticede.
meola147 dedi: Online oyun da oynayacağımda acaba diyorum TV bu konuda bana sıkıntı çıkarır mı? İnternet üzerinden bazıları şöyle diyor: "TV ile Online oyun oynamak aşırı zor. Monitör daha iyi." Sizce? Genişletmek için tıkla... Dibinden oynayacaksaniz biraz sorun olabilir ama asiri zor oldugunu sanmiyorum cogunluk PS5'i TV ile kullaniyor neticede.
AnimusOxyGeN Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 749 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #12 OLED TV alın bence. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2023