CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #1 Ben aradım ama bulamadım. Belki sizin bilgidiğiniz PS5 yama yapan bir yer vardır. (abi konuyu sil yanlışlıkla giyi mi seçmişım) Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2023
Ben aradım ama bulamadım. Belki sizin bilgidiğiniz PS5 yama yapan bir yer vardır. (abi konuyu sil yanlışlıkla giyi mi seçmişım)
NNUE Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 7.812 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2023 #2 Ps5 tam olarak kırılamadığı için yama yapılamıyor. Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 13 Haziran 2023 #3 CaertoX dedi: Ben aradım ama bulamadım. Belki sizin bilgidiğiniz PS5 yama yapan bir yer vardır. (abi konuyu sil yanlışlıkla giyi mi seçmişım) Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Artı 0 Eksi
CaertoX dedi: Ben aradım ama bulamadım. Belki sizin bilgidiğiniz PS5 yama yapan bir yer vardır. (abi konuyu sil yanlışlıkla giyi mi seçmişım) Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
KS KS CaertoX Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 140 Yer Antalya,Kepez Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #4 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl türkçe oyun oynayabilirim PS5 te bir çözümü var mı? Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl türkçe oyun oynayabilirim PS5 te bir çözümü var mı?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 13 Haziran 2023 #5 CaertoX dedi: Peki nasıl türkçe oyun oynayabilirim PS5 te bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe dil desteği olan oyunlar dışında pek bir çözüm yok maalesef. Ancak şöyle bir şey var Türkçe oyun diye bir kanal var sadece oyunların sinematik sahnelerini paylaşıyor. Oradan takip edip oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
CaertoX dedi: Peki nasıl türkçe oyun oynayabilirim PS5 te bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe dil desteği olan oyunlar dışında pek bir çözüm yok maalesef. Ancak şöyle bir şey var Türkçe oyun diye bir kanal var sadece oyunların sinematik sahnelerini paylaşıyor. Oradan takip edip oynayabilirsiniz.