PlayStation 5 incelemesi

Hocam tam sarjda 6 saat kullanıyorum ben.

Ben memnunum. Sizin DualSense'lerde sorun olabilir. Garantiye göndermek mantıklı.

Açıkçası şu anlık PS5 benim için biraz hayal kırıklığı oldu. Oyunlar %90 oranında PS4 Pro'da nasıl çalışıyorsa öyle çalışıyor. Gücünden yeterince faydalanılmıyor. Bence PS5 almak için erken. Hele ki PS4 Pro varsa. Benim elimde çok önceden PS4 Pro vardı, satmak zorunda kalmıştım, yeniden alacağım zaman eski nesil almak istemediğim için PS5 aldım ama elimde PS4 Pro olsaydı muhtemelen 2022 sonuna kadar PS5 almazdım.
Hocam tam sarjda 6 saat kullanıyorum ben.
Ben de kesinlikle memnun değilim. 3 saate bitiyor gibi bir hissiyat var oturup hesaplamadım hiç ama. Çok çabuk bitiyor bence, Dualshock V2 çok daha uzun süre gidiyordu onu hatırlıyorum.

Titreşimi kapattınız mı hocam?
Kapatınca daha uzun gidiyormuş.

Titreşimi kapattınız mı hocam?
Kapatınca daha uzun gidiyormuş.

Titreşim en kısıkta da kapatmak istemiyorum. PS'de oyun oynamanın en zevkli olduğu noktalardan birisi titreşim. Dualshock V2'de de en kısıkta kullanıyordum ve bunun en az 2 katı kadar süre gidiyordu şarjı.

Ülkemizde lüks olduğu için Series S >PS5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…