PlayStation 5 laptopa bağlanır mı?

Emir.ps5

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba soracağım soruyla ne olur dalga geçmeyin. Teknoloji hakkında bilgim 0. Sorum ise PlayStation 5 laptopta oynanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop ve nerdeyse bütün masaüstü pclerde hdmi out vardır. Yani o soketten sadece görüntü dışarı çıkar. Sizin in yani görüntüyü pc ye işleyerek alabileceğiniz bi sokete ihtiyacınız var o da sizdeki değil. Alfred hocamın dediği gibi özellikle ayrı bir kart almanız lazım onun için.

Remote playi şahsen tavsiye etmem kanserden öte birşey değil. İşlevsiz. Ama deneyin genede belli olmaz.

Nasıl yani hocam? Stabil değil anlamında diyorsanız haklısınız.

Teoride gayet iyi ama superonline"ın gazabı mıdır benim şanssızlığım mıdır yoksa gerçekten mi öyle bilemem ama farklı bağlantılarla defalarca denememe rağmen stabil bi oynayışa erişemedim asla. Lag kalite düşüşü giriş çıkış gecikmesi vs gram memnun kalmadım.

Merhaba soracağım soruyla ne olur dalga geçmeyin. Teknoloji hakkında bilgim 0. Sorum ise PlayStation 5 laptopta oynanır mı?
Dalga geçilecek konu değil bence
Neyse remote play ile iyi bir internet bağlantısı ile oynarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…