theorch Femtopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben ikinci el PS5 aldim uzerindeki maili kendi mailime degistirsem sıkıntı olur mu? Oyunlar vs gider mi ve nasıl degistirebilirim? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Arkadaşlar merhaba. Ben ikinci el PS5 aldim uzerindeki maili kendi mailime degistirsem sıkıntı olur mu? Oyunlar vs gider mi ve nasıl degistirebilirim? Teşekkür ederim.
Çözüm Yerayay 16 Şubat 2025 Hiçbir veri silinmez, ancak şu anki şifreye ve maile erişimin yoksa yapamazsın.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.477 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Hiçbir veri silinmez, ancak şu anki şifreye ve maile erişimin yoksa yapamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS theorch Femtopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Yerayay dedi: Hiçbir veri silinmez, ancak şu anki şifreye ve maile erişimin yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Hiçbir veri silinmez, ancak şu anki şifreye ve maile erişimin yoksa yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.