PlayStation 5 mi alınmalı yoksa Logitech G29 mu?

arel45

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600
Merhaba bu aralar ETS 2 oynuyorum mouse ile pek sevmediğimden dolayı G29 almayı düşündüm sonra PS5 almak daha mantıklı geldi, PS5 alırsam gamepad ile istediğim oyunları da oynayabilirim ve FIFA, pes vs. oynamayı seviyorum; sizce PS5 mi almalıyım yoksa Logitech G29 mu?

G29 hevesliktir. Birkaç ay içinde muhtemelen sıkılıp bir kenara atarsın veya sarı sitede satmaya çalışırsın. PS5 daha mantıklı.

Teşekkür ederim bende öyle düşündüm ETS 2 maouse ile 300 saat yapmışım gamepad ile oynarsam zevk alırım diye düşünüyorum. Hem de PS5 de pes FIFA falan atarım.

Yani ikisinin, sizin oynadığınız oyunlara göre yeri çok farklı. ETS 2 bildiğim kadarıyla PS5'te resmi olarak yok ve siz en popüler simülasyon oyunu olan ETS 2'de oynamak istiyorsunuz ama ona rağmen bana göre ps5 alın ki Gran Turismo ve ayrıca diğer hikayeli oyunları da oynarsınız. Zaten birisi kontrolcü (g29) diğeri direkt oyunlar oynamanıza yarayan cihaz (ps5).

ETS 2'yi bilgisayarda oynuyorum zaten RTX 4060 AMD Ryzen 5 5600'lü bir sistemim var gamepadi hem PS5 de kullanırım hem de bilgisayarda kullanabilirim diye düşünüyorum. Ve PS5 alacağım.

Bende G27 var ve gerçekten harika bir hissiyatı var. İkinci el G27 alıp, kalan paraya PS5 alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…