PlayStation 5 mi Xbox Series X mi?

kuzeyalp

Centipat
Daha fazla  
Ben açıkçası PlayStation 5 özel oyunlarını harika buluyorum. Xbox Bethesda ve activison gibi büyük firmaları almış olmasına rağmen bu firmaların eskisi gibi çalışmıycağını düşünüyorum. Xbox alınca oynayacağım tek oyun Elder Scrolls 6, o da 4-5 sene sonra çıkıyor. Donanımsal pek bir fark da yok sizce Xbox mı PlayStation mı?

Oyunlarına dökmeye paranız varsa Playstation, yoksa Game Pass'le birlikte Xbox. Ancak Xbox'ta da ilginizi çeken oyun olduğunu söylememişsiniz. Playstation daha mantıklı böyle bir durumda.

Öyle bir durumda gayet yeterli bir laptopum var donanımları fena değil. Yakın zamanda Game Pass'e çıkarılacak bir oyunu kolayca kaldırabilir en kötü beğendiğim bir oyun varsa Cloud gamiing yoluyla PC'den oynarım.

PC'in varsa PS 5 yoksa Xbox. Game Pass gerçekten büyük bir avantaj.

PC var PS mi alayım Xbox mı?

Öyle bir durumda gayet yeterli bir laptopum var donanımları fena değil. Yakın zamanda Game Pass'e çıkarılacak bir oyunu kolayca kaldırabilir en kötü beğendiğim bir oyun varsa Cloud gamiing yoluyla PC'den oynarım.

PC var PS mi alayım Xbox mı?
PS özel oyunlarını dahil edersek benim tercihim PS 5 ten yana olurdu. Game Pass oyunlarını bilgisayarınızdan oynarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı